Grootste (ruil)dienstensite van Nederland
« Terug naar overzicht   | 

Onderhoud en klusbedrijf aangeboden. - Heel nederland


Locatie: Heel nederland | Werkregio: Zuid-Holland | Prijs: €  (n.o.t.k.)


Onderhoud en klusbedrijf aangeboden. - Heel nederland - Zuid-HollandUitman multi onderhoud&klusbedrijf is allround en werkzaam in geheel nederland en voor zowel particulieren als bedrijven.

Door een uitgebreid dienstenpakket en samenwerking met collega's uit meerdere vakken uit deze branche kunnen wij u van dienst zijn met het kleinste klusje tot de grootste verbouwingen en projecten.

wij zijn erop gebrand kwatiteit te leveren voor een goede prijs en uw opdrachten soepel te laten verlopen,ook zult u positief verbaasd zijn over de prijzen en mogelijkheden!

Gratis een vrijblijvende offerte,gewoon even kennismaken tijdens een vanzelfsprekend vrijblijvende bezichtigingsafspraak?
Wij horen het graag van u.

Ook beschikken wij over een werkplaats waar wij naar wens projecten kunnen uitvoeren of objecten voor u kunnen schuren,behandelen of fabriceren om bijv. stof of rommel op de locatie te beperken!
Te denken aan deuren schuren,radiatoren spuiten en vr-fabricage.

Tot ziens!


Deze advertentie is geplaatst op 15-11-2010 en inmiddels 345 maal bekeken.

Tweet deze dienst om meer reacties te krijgen:» advertorial «

Goedkope Tandarts Boedapest Hongarije? Bespaar tot wel 70% op uw tandartsbehandeling
Bijvoorbeeld tandkronen in Nederland gemiddeld 500 tot 700 euro. In Boedapest 200 euro! Of een All-on-4 vast gebit op implantaten in Nederland en Belgi genmiddeld 14.000 euro per kaak. In Boedapest 5.200 euro!

» Vraag hier Informatie of Offerte aan!