Grootste (ruil)dienstensite van Nederland
« Terug naar overzicht   | 

Schoonmaakbedrijf hofs uw glazenwasser - Arnhem en omgeving


Locatie: Arnhem en omgeving | Werkregio: Utrecht | Prijs: €  (n.o.t.k.)


Schoonmaakbedrijf hofs uw glazenwasser - Arnhem en omgeving - UtrechtU bent op zoek naar een schoonmaker, glazenwasser en/of hulp in de huishouding ?

Dan zit u bij ons bedrijf goed. Bij ons kiest u voor een persoonlijke benadering, servicegerichtheid en kwaliteit. Schoonmaakbedrijf Hofs streeft naar een zo proffessioneel ,klantgericht en flexibel mogelijke dienstverlening . Bij al onze klanten zijn wij een graag geziende partner door onze persoonlijke benadering.

Wij verzorgen ondermeer de dagelijkse en incidentele schoonmaak en glasbewassing van kantoren, bedrijven, instellingen, verenigingen, trappenhuizen en particuliere woningen. Schoonmaakbedrijf Hofs is ook uw wekelijkse hulp in de huishouding. Deze dienst word naar tevredenheid verricht bij verscheidene klanten en is ook mogelijk met een PGB budget.

Wij hopen u in de toekomst als nieuwe klant te verwelkomen en u net als al onze klanten naar alle tevredenheid te helpen

Mvg Raymond Hofs


Deze advertentie is geplaatst op 11-12-2010 en inmiddels 665 maal bekeken.

Referenties: Indien gewenst

Tweet deze dienst om meer reacties te krijgen:» advertorial «

Goedkope Tandarts Boedapest Hongarije? Bespaar tot wel 70% op uw tandartsbehandeling
Bijvoorbeeld tandkronen in Nederland gemiddeld 500 tot 700 euro. In Boedapest 200 euro! Of een All-on-4 vast gebit op implantaten in Nederland en België genmiddeld 14.000 euro per kaak. In Boedapest 5.200 euro!

» Vraag hier Informatie of Offerte aan!