Grootste (ruil)dienstensite van Nederland
« Terug naar overzicht   | 

Chem-dry de friese meren dé tapijt- en meubelreinigers - Oosterwolde en leeuwarden


Locatie: Oosterwolde en leeuwarden | Werkregio: Friesland | Prijs: €  (n.o.t.k.)


Chem-dry de friese meren dé tapijt- en meubelreinigers - Oosterwolde en leeuwarden - FrieslandChem-Dry is wereldwijd marktleider op het gebied van tapijtreiniging en meubelreiniging. Wij van Chem-Dry de Friese meren onderscheiden ons door het leveren van de best mogelijke kwaliteit en service. Dit doen we voor u vanuit onze vestigingen in Oosterwolde en Leeuwarden. Zowel particulieren als bedrijven worden door Chem-Dry de Friese meren bediend. Iedereen kan rekenen op een advies op maat en vooraf een vrijblijvende prijsopgave. Voor bedrijven kunnen we zelfs een specifiek onderhoudsprogramma opstellen zodat het tapijt en het kantoormeubilair er altijd piekfijn uit ziet.

Wij van Chem-Dry de Friese meren zijn er trots op dat we u van dienst kunnen zijn met de unieke Chem-Dry methode welke reinigt op basis van koolzuur. Naast dat het zorgt voor schoon tapijt en gestoffeerd meubilair draagt deze methode ook bij aan een beter binnenmilieu. Dit wordt steeds belangrijker, vooral in de zakelijke markt, maar ook bij u thuis is een goed binnenmilieu belangrijk. Een goed binnenmilieu helpt o.a. in voorkomen van allergische symptomen en helpt om u behaaglijk en gezonder te voelen in uw leefomgeving. Of het nu gaat om tapijt, gestoffeerd meubilair of losse kleden, Chem-Dry de Friese meren reinigt altijd met de unieke Chem-Dry methode op basis van koolzuur. Daarmee worden de beste resultaten gehaald, zonder dat uw tapijt of meubelen door en door nat worden gemaakt. Na de reiniging is uw tapijt in 1 à 2 uur weer droog, waardoor allergenen geen kans krijgen zich te ontwikkelen.


Deze advertentie is geplaatst op 02-07-2011 en inmiddels 120 maal bekeken.

Referenties: Op aanvraag


Trefwoorden: Tapijtreiniging, meubelreiniging, reiniging, schoonmaak, vlekkenblusser, friesland, geurverwijdering, meubilair, schoonmaken, reiniging, reinigen, karpetreiniging, meubelreiniging, tapijtreiniging, meubelreinigen, karpetreinigen, tapijtreinigen, tapijtschoonmaken, meubelsschoonmaken, karpetschoonmaken, friesland, fryslan, fryslân, ljouwert, leeuwarden, heerenveen, snits, sneek, joure, drachten, chemdry

Tweet deze dienst om meer reacties te krijgen:» advertorial «

Goedkope Tandarts Boedapest Hongarije? Bespaar tot wel 70% op uw tandartsbehandeling
Bijvoorbeeld tandkronen in Nederland gemiddeld 500 tot 700 euro. In Boedapest 200 euro! Of een All-on-4 vast gebit op implantaten in Nederland en België genmiddeld 14.000 euro per kaak. In Boedapest 5.200 euro!

» Vraag hier Informatie of Offerte aan!