Grootste (ruil)dienstensite van Nederland
« Terug naar overzicht   | 

Franse taal voor iedereen - Lochem


Locatie: Lochem | Werkregio: Gelderland | Prijs: €  0-10


Franse taal voor iedereen - Lochem - GelderlandHallo,ik ben een vrouw van 42 jaar en Franse taal is altijd mijn passie geweest. Het spreekt vanzelf dat Frankrijk mijn favoriete vakantieland is. Daar ga ik graag met de fransen in discussie over van alles en nog wat.
Bent u geďnteresseerd in de Franse taal?
Gaat u ook graag naar Frankrijk maar durft u niet makkelijk een gesprek in het Frans te voeren?Tegen een kleine vergoeding, met een kopje koffie of thee, die altijd klaar voor u staat, kunt u die onzekerheid overwinnen en snel de Franse taal onder de knie krijgen.U kunt zelf kiezen of u meer met de uispraak en luisteren bezig wilt zijn of met grammatica en schrijven. Elke combinatie is mogelijk. wilt u liever samen met uw vriend(vriendin), uw man(vrouw) op les komen? dat is heel fijn want dan krijgt u korting. dan is de les 7,50 euro per persoon.
heeft u liever dat ik bij u thuis kom ? dat is ook mogelijk als u in Lochem(Gelderland) woont.


Deze advertentie is geplaatst op 14-07-2011 en inmiddels 681 maal bekeken.

Tweet deze dienst om meer reacties te krijgen:» advertorial «

Goedkope Tandarts Boedapest Hongarije? Bespaar tot wel 70% op uw tandartsbehandeling
Bijvoorbeeld tandkronen in Nederland gemiddeld 500 tot 700 euro. In Boedapest 200 euro! Of een All-on-4 vast gebit op implantaten in Nederland en België genmiddeld 14.000 euro per kaak. In Boedapest 5.200 euro!

» Vraag hier Informatie of Offerte aan!