Grootste (ruil)dienstensite van Nederland
« Terug naar overzicht   | 

Gratis halen en terug brengen vloerkleden na reinigen - Zuid holland


Locatie: Zuid holland | Werkregio: Zuid-Holland | Prijs: €  30+


Gratis halen en terug brengen vloerkleden na reinigen - Zuid holland - Zuid-HollandUw zoektocht op internet, vloerkleed reinigen, ziet u door de bomen het bos niet meer?
Klinkt dit te mooi, niet tevreden dan betaalt u niet! Dat is onze garantie. Eerlijk toch. Wij gaan uw vloerkleed op diepte reinigen, niet alleen oppervlakkig. Dat kost tijd. Woensdag uw vloerkleed ophalen de woensdag erop weer terug. Wij laten uw vloerkleed na de dieptereiniging goed drogen alvorens het kleed terug bezorgd word. Het vloerkleed is schoon en droog. En uiteraard voorzien van een beschermende laag tegen her vervuiling. Vloerkleden die alleen oppervlakkig gereinigd worden, de bovenkant dus, zijn snel weer terug. Hebben wij uw aandacht? Wij reinigen uw vloerkleed in Zuid Holland, voor het ophalen en terugbezorgen berekenen wij geen extra kosten.


Deze advertentie is geplaatst op 17-07-2011 en inmiddels 282 maal bekeken.

Referenties: Te lezen op onze website. Referenties.

Tweet deze dienst om meer reacties te krijgen:» advertorial «

Goedkope Tandarts Boedapest Hongarije? Bespaar tot wel 70% op uw tandartsbehandeling
Bijvoorbeeld tandkronen in Nederland gemiddeld 500 tot 700 euro. In Boedapest 200 euro! Of een All-on-4 vast gebit op implantaten in Nederland en België genmiddeld 14.000 euro per kaak. In Boedapest 5.200 euro!

» Vraag hier Informatie of Offerte aan!