Grootste (ruil)dienstensite van Nederland
« Terug naar overzicht   | 

Voor al uw sloop en opruim werkzaamheden - Heel nederland


Locatie: Heel nederland | Werkregio: Noord-Brabant | Prijs: €  0-10


Voor al uw sloop en opruim werkzaamheden - Heel nederland - Noord-Brabantu gaat verbouwen !!! maar er dient eerst gesloopt te worden, u zelf hebt hier geen tijd voor of geen ervaring mee. wij slopen alles nauwkeurig en verwijderen al het puin en bouw materiaal, alles veegschoon opgeleverd zodat u met de weder opbouw kan beginnen ook het leeg ruimen van tuinen terassen verwijderen of andere sloopwerkzaamheden kunt u aan ons overlaten wij zijn een erkend klus bedrijf en ook voor het bouwen en verbouwen kunt u een gratis offerte aanvragen . wij komen graag bij u langs om met u alles door te nemen en een nette prijs te maken voor het werk wat u uit handen wilt geven .
wij werken bijna altijd met een vantevoren afgesproken bedrag zodat u meteen weet waar u aan toe bent wel zo fijn lijkt ons
dus achteraf geen nare verasingen van bij komende kosten gewoon direct weten wat het gaat kosten
op al ons werk wat we uitvoeren geven wij garantie


Deze advertentie is geplaatst op 29-06-2012 en inmiddels 479 maal bekeken.

Tweet deze dienst om meer reacties te krijgen:» advertorial «

Goedkope Tandarts Boedapest Hongarije? Bespaar tot wel 70% op uw tandartsbehandeling
Bijvoorbeeld tandkronen in Nederland gemiddeld 500 tot 700 euro. In Boedapest 200 euro! Of een All-on-4 vast gebit op implantaten in Nederland en België genmiddeld 14.000 euro per kaak. In Boedapest 5.200 euro!

» Vraag hier Informatie of Offerte aan!