Grootste (ruil)dienstensite van Nederland
« Terug naar overzicht   | 

Gastouder(kinder)opvang de troetelberen - Heemskerk, 1963sg


Locatie: Heemskerk, 1963sg | Werkregio: Noord-Holland | Prijs: €  0-10


Gastouder(kinder)opvang de troetelberen - Heemskerk, 1963sg - Noord-HollandGeachte ouders!

Als u op zoek bent naar een gezellige Gastouder in Heemskerk (NH), die beschikt over een veilige en rookvrije omgeving voor uw kindje, dan kunt u terecht bij de kleinschalige, betaalbare en geregistreerde Gastouderopvang De Troetelberen. Ik ben een Gastouder, en zelf moeder van twee kinderen. Als Zelfstandig Gastouder heb ik vanaf 1996 veel werkervaring opgedaan met het opvangen van baby's en peuters.

Ik vang graag uw kindje op in een huiselijke sfeer, waar het kind zich kan ontwikkelen tot een gezellige kleuter, samen met maximaal vier andere kinderen onder de vier jaar.

Een vertrouwde plek voor uw kind: dat bieden wij. Een plek waar uw kind zich welkom voelt, waar hij of zij mag zijn wie hij of zij is. Want een kind is een rijk en krachtig wezen dat, hoe jong ook, al heel veel dingen wil en kan. Daar hebben wij aandacht voor. De gastouder stimuleert het kind en begeleid het op zijn ontdekkingstocht.

Spelen met andere kinderen in een huiselijke omgeving, samen naar de speeltuin, de kinderboerderij, de markt, samen een spelletje doen en als je een keertje niet zo lekker bent gezellig op de bank, luisteren naar een verhaaltje. Zo ziet een dag bij de gastouder eruit voor uw kind(eren). Het is net als thuis.

Een kind mag zijn wie het is: uitgelaten of rustig,
vrolijk of soms ook wel eens verdrietig.

De Gastouderopvang zal bestaan uit het verzorgen, het voeden, het stimuleren en volgen van de ontwikkeling van het kind.

Bij interesse kunt u bij mij geheel vrijblijvend informeren naar de eventuele beschikbaarheid van opvangplaatsen op de maandag, dinsdag en donderdag.


Deze advertentie is geplaatst op 12-07-2012 en inmiddels 477 maal bekeken.


Trefwoorden: Gastouderopvang, kinderopvang, gastouder, creche

Tweet deze dienst om meer reacties te krijgen:» advertorial «

Goedkope Tandarts Boedapest Hongarije? Bespaar tot wel 70% op uw tandartsbehandeling
Bijvoorbeeld tandkronen in Nederland gemiddeld 500 tot 700 euro. In Boedapest 200 euro! Of een All-on-4 vast gebit op implantaten in Nederland en België genmiddeld 14.000 euro per kaak. In Boedapest 5.200 euro!

» Vraag hier Informatie of Offerte aan!