Grootste (ruil)dienstensite van Nederland
« Terug naar overzicht   | 

Energiebehandelingen en stoelmassages - Arnhem


Locatie: Arnhem | Werkregio: Gelderland | Prijs: €  0-10


Energiebehandelingen en stoelmassages - Arnhem - GelderlandIn mijn praktijk Anu geef ik energetische behandelingen en stoelmassages . Deze behandelingen helpen bij allerlei soorten klachten zowel fysiek als geestelijk. Het kan gaan om hoofd- of rugpijn maar ook om onrust, stress of vermoeidheid.
Tijdens mijn behandelingen maak ik opgebouwde blokkades in het lichaam los zodat de energie weer vrij kan stromen en afvalstoffen worden afgevoerd. Klachten verminderen of kunnen zelfs verdwijnen.
Vooraf bespreek ik met de klant de aard van de klacht en wat de beste behandelmethode is. Deze kan tijdens een reeks aangepast worden. Maar ook voor eenmalige behandelingen kunt u bij mij terecht. Bij beide methodes blijft de kleding gewoon aan. Ik werk in mijn praktijk in Arnhem maar kan, indien noodzakelijk, aan huis komen.
Hartelijke groet, Mariëtta


Deze advertentie is geplaatst op 20-09-2012 en inmiddels 373 maal bekeken.

Referenties: indien gewenst wil ik zeker reacties van klanten aan u doorgeven

Tweet deze dienst om meer reacties te krijgen:» advertorial «

Goedkope Tandarts Boedapest Hongarije? Bespaar tot wel 70% op uw tandartsbehandeling
Bijvoorbeeld tandkronen in Nederland gemiddeld 500 tot 700 euro. In Boedapest 200 euro! Of een All-on-4 vast gebit op implantaten in Nederland en België genmiddeld 14.000 euro per kaak. In Boedapest 5.200 euro!

» Vraag hier Informatie of Offerte aan!