Grootste (ruil)dienstensite van Nederland
« Terug naar overzicht   | 

Bijles basisonderwijs en weerbaarheidstrainingen aangeboden - Druten


Locatie: Druten | Werkregio: Gelderland | Prijs: €  20-30


Bijles basisonderwijs en weerbaarheidstrainingen aangeboden - Druten - GelderlandSova-Enzo biedt bijles en leerbegeleiding aan kinderen van het basisonderwijs, individueel of in kleine groepjes. De bijles betreft alle vakgebieden.Na een vrijblijvend gesprek stel ik een handelingsplan op waarin ik beschrijf hoe ik uw kind de beste begeleiding kan bieden. Tevens zal er regelmatig overleg zijn met de leerkracht van uw kind, om de stof nauwkeurig op elkaar af te stemmen.
Daarnaast biedt Sova-Enzo trainingen aan kinderen die sociaal vaardiger of weerbaarder mogen worden. Kinderen die terughoudend of onzeker zijn in het maken van contact, ontwikkelen vaak een negatief zelfbeeld. Wij maken gebruik van allerlei verschillende werkvormen waarmee we de kinderen sociaal vaardiger en weerbaarder maken. Ze werken aan hun zelfbeeld en zelfvertrouwen. De kinderen die deze training gevolgd hebben kunnen beter met onaangename situaties omgaan. Ze hebben een positiever zelfbeeld, waardoor ze meer succeservaringen opdoen. Dit komt hun zelfvertrouwen en ontwikkeling zeer ten goede.


Deze advertentie is geplaatst op 01-10-2012 en inmiddels 495 maal bekeken.

Tweet deze dienst om meer reacties te krijgen:» advertorial «

Goedkope Tandarts Boedapest Hongarije? Bespaar tot wel 70% op uw tandartsbehandeling
Bijvoorbeeld tandkronen in Nederland gemiddeld 500 tot 700 euro. In Boedapest 200 euro! Of een All-on-4 vast gebit op implantaten in Nederland en België genmiddeld 14.000 euro per kaak. In Boedapest 5.200 euro!

» Vraag hier Informatie of Offerte aan!