Grootste (ruil)dienstensite van Nederland
« Terug naar overzicht   | 

Glazenwasserij & interieur verzorging - Amsterdam e.o


Locatie: Amsterdam e.o | Werkregio: Flevoland | Prijs: €  (n.o.t.k.)


Glazenwasserij & interieur verzorging - Amsterdam e.o - FlevolandWelkom
Sprinkler facilitaire diensten maakt schoon in de breedste zin van het woord. Dat betekent dat uw bedrijf tot in de puntjes wordt verzorgd, of het nu groot of klein is, een kantorencomplex, een school of een fabriek. Een goed onderhouden bedrijf scoort in professionele uitstraling en verbetert bovendien het werkplezier.

Veilig en betrouwbaar
Bij onderhoud gaat het om betrouwbaarheid en vertrouwen. Mede om die reden werkt Sprinkler facilitaire diensten regionaal. We kennen de omgeving, het karakter van de regio. We kennen de mensen. En dat is hoe we willen werken; met plezier, met vakkennis, flexibel en doortastend. Met betrokken medewerkers die van hun vak houden en met afspraken die we graag nakomen. We hebben een vak waar we trots op zijn!

Scala aan mogelijkheden
Bij onderhoud gaat het vaak om zaken als dagelijkse of wekelijkse schoonmaak, maar ook om regelmatig terugkerende werkzaamheden als glasbewassing, reiniging van zonwering, tapijt- en vloerenreiniging of ongediertebestrijding. Misschien wilt u ook de dieptereiniging sanitair, in één hand uitbesteden... het is allemaal mogelijk. Alle activiteiten leveren we apart of in een pakket, dus u krijgt altijd maatwerk.

Degelijk en modern
Bij Sprinkler facilitaire diensten gaan ouderwetse degelijkheid en zekerheid hand in hand met moderne techniek en deskundigheid. Beiden zijn noodzakelijk. Het werk moet goed worden uitgevoerd, anders heeft het weinig zin. En veel onderdelen, van kantoorinventaris tot vloerafwerking, zijn van hoogwaardige materiaalsoorten die specifiek onderhoud behoeven. Onze kennis daarover is up-to-date.


Deze advertentie is geplaatst op 11-11-2012 en inmiddels 580 maal bekeken.

Tweet deze dienst om meer reacties te krijgen:» advertorial «

Goedkope Tandarts Boedapest Hongarije? Bespaar tot wel 70% op uw tandartsbehandeling
Bijvoorbeeld tandkronen in Nederland gemiddeld 500 tot 700 euro. In Boedapest 200 euro! Of een All-on-4 vast gebit op implantaten in Nederland en België genmiddeld 14.000 euro per kaak. In Boedapest 5.200 euro!

» Vraag hier Informatie of Offerte aan!