Grootste (ruil)dienstensite van Nederland
« Terug naar overzicht   | 

Ervaren breedgeschoolde bijlesleraar zoekt leerling - Rotterdam


Locatie: Rotterdam | Werkregio: Zuid-Holland | Prijs: €  10-20


Ervaren breedgeschoolde bijlesleraar zoekt leerling - Rotterdam - Zuid-HollandZoekt u een enthousiaste bijlesleraar met ervaring?

Mijn naam is Ferdinand. Ik ben 18 jaar en geef ruim 5 jaar bijles. Ik heb vorig jaar mijn gymnasiumdiploma gehaald en studeer momenteel Economie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Door mijn leeftijd en het nog regelmatig bezig zijn met de stof combineer ik veel kennis over de vakgebieden met een snelle klik met uw kind.

Ik heb vooral ervaring met kinderen tussen de 12 en 19 jaar die concentratie- en/of motivatieproblemen hebben. Ook heb ik ervaring met kinderen met autistische stoornissen, en dyslexie.

Ten eerste kan ik algemene huiswerkbegeleiding geven. Hierbij zal ik mijn ervaring en sociale kwaliteiten inzetten om u of uw kind te helpen met het snel maken van het huiswerk, terwijl de kennisoverdracht helder blijft.

Ook kan ik effectieve specialistischere lessen geven in de vakken Latijn, Nederlands en Economie, en basisschoolvaardigheden als begrijpend lezen, spellen en rekenvaardigheden.

Zoekt u een geschikte duizendpoot die met geduld uw kind weer op weg helpt en houdt, neem dan contact met me op!


Deze advertentie is geplaatst op 18-12-2012 en inmiddels 289 maal bekeken.

Referenties: ervaring met 8 tevreden bijlesklanten (stuur me een e-mail voor verdere informatie)

Tweet deze dienst om meer reacties te krijgen:» advertorial «

Goedkope Tandarts Boedapest Hongarije? Bespaar tot wel 70% op uw tandartsbehandeling
Bijvoorbeeld tandkronen in Nederland gemiddeld 500 tot 700 euro. In Boedapest 200 euro! Of een All-on-4 vast gebit op implantaten in Nederland en België genmiddeld 14.000 euro per kaak. In Boedapest 5.200 euro!

» Vraag hier Informatie of Offerte aan!