Grootste (ruil)dienstensite van Nederland
« Terug naar overzicht   | 

Trainer aangeboden voor bijles engels - Enschede


Locatie: Enschede | Werkregio: Overijssel | Prijs: €  10-20


Trainer aangeboden voor bijles engels - Enschede - OverijsselVind jij Engels lastig en zou je graag je kennis van de taal bij willen spijkeren? Ik kan je helpen.

Wat mij aantrekt in een baan als trainer is dat je een leerling wat kunt meegeven van de kennis die je zelf opgedaan hebt. Daarnaast is het ook een leuke uitdaging om mensen die zich niet zo interesseren voor de Engelse taal of het leren van de taal moeilijk vinden toch te kunnen laten zien dat het leren van de taal leuk kan zijn en je ze op die manier ziet groeien.

Ik heb daarom op de Rijksuniversiteit enkele (bij)vakken gevolgd over verschillende soorten lesmethoden en taalontwikkeling (kind vs. volwassene en moedertaal vs. tweede taal).

Ik denk dat ik geschikt ben voor een baan als trainer of begeleider omdat ik theoretisch goed onderlegd ben, ervaring heb opgedaan in het lesgeven en over veel enthousiasme voor mijn vak beschik.


Deze advertentie is geplaatst op 21-01-2013 en inmiddels 457 maal bekeken.

Referenties: - Ik heb de WO opleiding Engelse taal en cultuur afgerond aan de Rijksuniversiteit in Groningen.
- Ik heb gewerkt als senior instructeur op het MBO.
- Ik heb 1 jaar de HBO lerarenopleiding Engels gevolgd in Zwolle waarbij ik een paar maanden wekelijks stage heb gelopen op een middelbare school (VMBO en HAVO niveau).

Tweet deze dienst om meer reacties te krijgen:» advertorial «

Goedkope Tandarts Boedapest Hongarije? Bespaar tot wel 70% op uw tandartsbehandeling
Bijvoorbeeld tandkronen in Nederland gemiddeld 500 tot 700 euro. In Boedapest 200 euro! Of een All-on-4 vast gebit op implantaten in Nederland en België genmiddeld 14.000 euro per kaak. In Boedapest 5.200 euro!

» Vraag hier Informatie of Offerte aan!