Grootste (ruil)dienstensite van Nederland
« Terug naar overzicht   | 

Interieurverzorg(st)er(13-32 uur) - Den haag


Locatie: Den haag | Werkregio: Zuid-Holland | Prijs: €  0-10


Interieurverzorg(st)er(13-32 uur) - Den haag - Zuid-HollandInterieurverzorg(st)er(13-32 uur)

Media Markt Den Haag BV

Wij bieden ...
Wij bieden een leuke baan waar je werkt met jonge gemotiveerde collega's binnen een ambitieuze onderneming. Binnen Media Markt zijn er korte lijnen, heb je eigen verantwoordelijkheid en veel mogelijkheden tot eigen inbreng. Je hebt te maken met kwalitatief hoogstaande unieke producten en werkt in een zeer internationaal werkveld. Er zijn voldoende mogelijkheden voor opleiding en doorgroei. Daarnaast bieden wij een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder: collectieve ziektekostenverzekering, een aantrekkelijke regeling voor personeelskorting, bedrijfsfitness, korting op verzekeringsproducten en mogelijkheid tot deelname aan het nationaal fietsplan.

(Een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.)

Geďnteresseerd?
Neem dan contact met ons op!


Deze advertentie is geplaatst op 30-01-2013 en inmiddels 561 maal bekeken.

Tweet deze dienst om meer reacties te krijgen:» advertorial «

Goedkope Tandarts Boedapest Hongarije? Bespaar tot wel 70% op uw tandartsbehandeling
Bijvoorbeeld tandkronen in Nederland gemiddeld 500 tot 700 euro. In Boedapest 200 euro! Of een All-on-4 vast gebit op implantaten in Nederland en België genmiddeld 14.000 euro per kaak. In Boedapest 5.200 euro!

» Vraag hier Informatie of Offerte aan!