Grootste (ruil)dienstensite van Nederland
« Terug naar overzicht   | 

Schoonmaakbedrijf amsterdam amstelveen - Amstelveen


Locatie: Amstelveen | Werkregio: Noord-Holland | Prijs: €  (n.o.t.k.)


Schoonmaakbedrijf amsterdam amstelveen - Amstelveen - Noord-HollandSchoonmaakbedrijf Breddels verzorgt de dagelijkse- en incidentele schoonmaak van onder andere kantoren, bedrijven, culturele instellingen, scholen, trappenhuizen, portieken, overheidsgebouwen en horecagelegenheden in de omgeving van Amsterdam en Amstelveen.

Voor alle werkzaamheden maakt Schoonmaakbedrijf Breddels gebruik van hoogwaardige technieken, professionele en ergonomische apparaten, milieu ontlastende middelen en kwaliteitsmaterialen. Alleen op deze manier kunnen wij onze hoge kwaliteit leveren.

Samen met onze medewerkers streven wij naar een zo professioneel, klantgericht en flexibel mogelijke dienstverlening. Onze medewerkers worden continu opgeleid, bijgeschoold, gecontroleerd, gemotiveerd en begeleid. Opleidingen worden gevolgd bij SVS.


In de afgelopen jaren heeft Schoonmaakbedrijf Breddels in de regio Amstelveen en Amsterdam een stabiele relatiekring opgebouwd. Schoonmaakbedrijf Breddels staat bekend als een vertrouwd en service gericht bedrijf, dat een vakkundig en betrouwbaar personeelsbestand heeft opgebouwd.

Wij zijn lid van OSB (Ondernemersorganisatie Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten) en de RAS (Stichting Raad voor Arbeidsverhoudingen Schoonmaak- en Glazenwassersbranche).

Werkzaam in de regio Amsterdam en Amstelveen


Deze advertentie is geplaatst op 05-02-2013 en inmiddels 600 maal bekeken.

Tweet deze dienst om meer reacties te krijgen:» advertorial «

Goedkope Tandarts Boedapest Hongarije? Bespaar tot wel 70% op uw tandartsbehandeling
Bijvoorbeeld tandkronen in Nederland gemiddeld 500 tot 700 euro. In Boedapest 200 euro! Of een All-on-4 vast gebit op implantaten in Nederland en België genmiddeld 14.000 euro per kaak. In Boedapest 5.200 euro!

» Vraag hier Informatie of Offerte aan!