Grootste (ruil)dienstensite van Nederland
« Terug naar overzicht   | 

Professionele gastouder broekpolder heemskerk beverwijk - Beverwijk


Locatie: Beverwijk | Werkregio: Noord-Holland | Prijs: €  0-10


Professionele gastouder broekpolder heemskerk beverwijk - Beverwijk - Noord-HollandProfessionele gastouder broekpolder Heemskerk Beverwijk.


Bent u op zoek naar een gastouder met jarenlange ervaring ?
Er zijn nog een paar plekjes vrij. Ik ben beschikbaar op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en de vrijdag. De opvang is mogelijk van 07.00 uur tot 19.00 uur.
De opvang loopt via een gastouderbureau zodat u recht heeft op teruggaaf van de kinderopvangtoeslag van de belastingdienst.

Ik ben 40 jaar, moeder van twee kinderen van 9 en 11 jaar, woonachtig in de Broekpolder in een kindvriendelijke omgeving. Mijn huis beschikt over een rustige slaapruimte op de benedenverdieping en heeft een tuin en een mooie dakterras om in/op te spelen.

Wilt u eens komen kijken of heeft u vragen kunt u mij altijd even mailen of bellen.

Met vriendelijke groet,
Bianca Burger


Deze advertentie is geplaatst op 14-05-2013 en inmiddels 771 maal bekeken.

Referenties: Helaas noodgedwongen moeten we onze vaste gastouder Bianca verlaten, niets liever dan dat ze met ons mee kon verhuizen!! Wij hebben ons dochtertje altijd met een goed en vertrouwd gevoel bij Bianca achter gelaten. Bianca stimuleert de ontwikkeling van onze dochter op gepaste wijze. Ze biedt speelgoed aan passend bij de leeftijd en onderneemt leuke buitenactiviteiten met de kinderen. Bianca heeft een soort mini kinderdagverblijf aan huis, echt ideaal. Een mooie en nette ruimte waar de kinderen kunnen spelen, aparte ruimte om te slapen en nog een aparte ruimte om te eten; ideaal. Bianca overlegt altijd met je en ook dag dag wordt uitgebreid besproken. Ons dochtertje gaat er, zichtbaar, met heel veel plezier heen. Dus ben je op zoek naar een goede en betrouwbare gastouder zou ik Bianca met stip op nummer 1 zetten en zeker weten aanraden.

Tweet deze dienst om meer reacties te krijgen:» advertorial «

Goedkope Tandarts Boedapest Hongarije? Bespaar tot wel 70% op uw tandartsbehandeling
Bijvoorbeeld tandkronen in Nederland gemiddeld 500 tot 700 euro. In Boedapest 200 euro! Of een All-on-4 vast gebit op implantaten in Nederland en België genmiddeld 14.000 euro per kaak. In Boedapest 5.200 euro!

» Vraag hier Informatie of Offerte aan!