Grootste (ruil)dienstensite van Nederland
« Terug naar overzicht   | 

Gastouder op zoek naar oppasgezin - Achterhoek


Locatie: Achterhoek | Werkregio: Gelderland | Prijs: €  10-20


Gastouder op zoek naar oppasgezin - Achterhoek - GelderlandIk ben Jessica Litjes, ik ben 33 jaar en ik woon in 's-Heerenberg.
Ik ben op zoek naar gezinnen die een gastouder aan huis zoeken, ik ben vanaf april weer de hele week beschikbaar. Ik kies ervoor om bij de mensen aan huis te werken omdat ik vind dat ieder kind het recht heeft om in een veilige en betrouwbare omgeving op te groeien.
Ik heb mijn diploma Spw 3 en Helpende 2 daarbij heb ik mijn certificaat voor de Kinderehbo, een uitreksel van de gemeente voor de Verklaring Omtrend Gedrag en ik sta ingeschreven in het Landelijk Kinderregister. Ik vind het gezellig om met de kinderen te wandelen, naar de speeltuin of eendjes bij u in de buurt daarnaast gezellig knutselen, knippen, plakken, puzzelen, kleuren, verhaaltje voorlezen enz. Ik vind het ook geen probleem om wat licht huishoudelijk werk erbij te doen. Kortom u kinderen zullen zich bij mij op hun gemak voelen en u komt s' avonds thuis in een opgeruimd huis.

Ik hoor graag van u

Met Vriendelijke Groet,

Jessica Litjes


Deze advertentie is geplaatst op 01-01-2014 en inmiddels 471 maal bekeken.

Referenties: Gastouderbureau Parbedie te Doetinchem
Gastouderbureau Bambi te Aalten
Gastouderbureau Juut & Co te Ulft

Dit zijn de gastouderbureaus waarvoor ik heb gewerkt

Tweet deze dienst om meer reacties te krijgen:» advertorial «

Goedkope Tandarts Boedapest Hongarije? Bespaar tot wel 70% op uw tandartsbehandeling
Bijvoorbeeld tandkronen in Nederland gemiddeld 500 tot 700 euro. In Boedapest 200 euro! Of een All-on-4 vast gebit op implantaten in Nederland en België genmiddeld 14.000 euro per kaak. In Boedapest 5.200 euro!

» Vraag hier Informatie of Offerte aan!