Grootste (ruil)dienstensite van Nederland
« Terug naar overzicht   | 

Nederlandse les via skype / privé-les op lokatie - Amersfoort


Locatie: Amersfoort | Werkregio: Utrecht | Prijs: €  10-20


Nederlandse les via skype / privé-les op lokatie - Amersfoort - UtrechtNederlands leren vanaf basisniveau of simpelweg je grammatica bijspijkeren? Voorbereiding op een examen (NT1 of NT2), de inburgeringscursus of juist privé-lessen toegericht op een specifiek vocabulaire?

Ik ben een gecertificeerde leraar met TEFL certificaat en 6 jaar ervaring in vertalen en lesgeven aan alle leeftijden en niveaus. Lesgeven is mijn passie en ik help je graag om snel en efficient de taal te leren en je persoonlijke doelen te bereiken. Ik geef ook Engelse, Franse en Spaanse les.

- Les via Skype -

Ik ben gespecialiseerd in lesgeven via Skype, dat wil zeggen met een video- en geluidsverbinding via internet. Net zoals bij gewone lessen komen in elke les de 4 basisvaardigheden van een taal aan de orde: spreken, luisteren, schrijven en lezen.

Met nieuwe leerlingen doe ik altijd een eerste (gratis) proefles of intakegesprek, via de telefoon of Skype (ong. 30 min). Op deze manier krijg je een goed idee van hoe een les gaat. Deze proefles is kosteloos en zonder verplichtingen.

- De voordelen van online lessen -

- Efficient en tijdbesparend
- Flexibele lestijden en –duur (vanaf 30 minuten)
- Les volgen waar en wanneer het je uitkomt (bijv. op je werk, in pauze of onderweg)
- Meer focus op luister- en spreekvaardigheden
- Al het lesmateriaal digitaal (inbegrepen)

Tarief - 18 euro / uur

Het zijn gepersonaliseerde lessen, op maat en in jouw ritme. Tot slot.. Nederlands leren moet vooral leuk zijn en is niet zo moeilijk als het lijkt! Een taal leren betekent ook dat je de cultuur, mensen en gewoonten van het land leert kennen. Ik gebruik in mijn lessen daarom veel (nieuws)artikels, liedjes en videomateriaal over de Nederlandse cultuur.

- Privé-les op lokatie -

Ik geef ook privé-les op lokatie. De lessen kunnen in dat geval zowel thuis plaatsvinden als bij de student (bijv. thuis, op de werkplek of in overleg). Ik woon in de omgeving van Amersfoort. Neem gerust contact op als je vragen hebt.


Deze advertentie is geplaatst op 24-02-2014 en inmiddels 822 maal bekeken.

Tweet deze dienst om meer reacties te krijgen:» advertorial «

Goedkope Tandarts Boedapest Hongarije? Bespaar tot wel 70% op uw tandartsbehandeling
Bijvoorbeeld tandkronen in Nederland gemiddeld 500 tot 700 euro. In Boedapest 200 euro! Of een All-on-4 vast gebit op implantaten in Nederland en België genmiddeld 14.000 euro per kaak. In Boedapest 5.200 euro!

» Vraag hier Informatie of Offerte aan!