Grootste (ruil)dienstensite van Nederland
« Terug naar overzicht   | 

1e automonteur bied zich aan - Nijmegen


Locatie: Nijmegen | Werkregio: Gelderland | Prijs: €  0-10


1e automonteur bied zich aan - Nijmegen - GelderlandGraag wil ik u helpen om kosten een beetje draaglijk te houden. Graag bied ik u mijn diensten als automonteur aan.


Ik zit nu bijna 5 jaar in het vak en doe het met alle plezier. elke auto is weer een nieuwe uitdaging en dat houd het ook leuk , Ik adverteer daarom ook zodat ik nog meer tijd hieraan kan besteden .

Ik doe vrijwel alles en ik beschik over fatsoenlijk gereedschap en een goede werkplaats met brug waar ik ook goed mijn werk kan doen.

de garantie beloftes die overal staan kan ik hier ook wel neerzetten maar dat heeft weinig nut vind ik zelf al die hele verhalen, als iets kapot is door mijn fout gegaan zal ik dat gewoon ten alle tijden netjes oplossen of dat nou in een maand is of over 3 maanden .

Als het gaat om prijs afspraken zal ik met u vantevoren proberen een prijs af te spreken ,maar het kan altijd zijn dat iets tegen zit of iets duurder uitloopt maar daar komen we altijd wel uit.

Neem gerust contact met me op voor meer info


Deze advertentie is geplaatst op 26-03-2014 en inmiddels 589 maal bekeken.

Tweet deze dienst om meer reacties te krijgen:» advertorial «

Goedkope Tandarts Boedapest Hongarije? Bespaar tot wel 70% op uw tandartsbehandeling
Bijvoorbeeld tandkronen in Nederland gemiddeld 500 tot 700 euro. In Boedapest 200 euro! Of een All-on-4 vast gebit op implantaten in Nederland en België genmiddeld 14.000 euro per kaak. In Boedapest 5.200 euro!

» Vraag hier Informatie of Offerte aan!