Grootste (ruil)dienstensite van Nederland
« Terug naar overzicht   | 

Aangeboden: dieren/ huisoppas - 's-gravenhage


Locatie: 's-gravenhage | Werkregio: Zuid-Holland | Prijs: €  0-10


Aangeboden: dieren/ huisoppas - 's-gravenhage - Zuid-HollandAls je op vakantie wilt en iemand zoekt om op je huis(dieren) te passen!

Ik heb ervaring met het verzorgen van honden, katten, vissen, konijnen. Uiteraard zorg ik er ook voor dat het huis in orde blijft: de planten water geven,

post oprapen, huis schoon houden en wat nog meer nodig is. Ik pas al regelmatig op voor familie, en dat is altijd goed uitgepakt.

Over mijzelf: Ik ben een betrouwbare en verantwoordelijke man van 31 jaar. Als je van tevoren wilt kennismaken is dat uiteraard geen probleem.

Ik vraag geen kosten voor het oppassen, ik heb zelf namelijk een woonruimte nodig in de zomer voor enkele weken. Dus het zou voor ons beide goed uitpakken.

Enige voorwaarde is een locatie in Den Haag en omgeving (Randstad) ivm met werk, en dat het huis/kamer voor enkele weken beschikbaar is.

Kai


Deze advertentie is geplaatst op 24-05-2014 en inmiddels 177 maal bekeken.

Tweet deze dienst om meer reacties te krijgen:» advertorial «

Goedkope Tandarts Boedapest Hongarije? Bespaar tot wel 70% op uw tandartsbehandeling
Bijvoorbeeld tandkronen in Nederland gemiddeld 500 tot 700 euro. In Boedapest 200 euro! Of een All-on-4 vast gebit op implantaten in Nederland en België genmiddeld 14.000 euro per kaak. In Boedapest 5.200 euro!

» Vraag hier Informatie of Offerte aan!