Grootste (ruil)dienstensite van Nederland
« Terug naar overzicht   | 

Horeca stages beschikbaar in suriname - Weesp


Locatie: Weesp | Werkregio: Noord-Holland | Prijs: €  0-10


Horeca stages beschikbaar in suriname - Weesp - Noord-HollandVolg jij een horeca opleiding en wil je graag stage lopen in Suriname? Wij hebben stage plekken beschikbaar in Suriname in de Horeca. Maar als je een andere opleiding doet en graag stage wilt lopen in Suriname kun je altijd contact met ons opnemen en wij zoeken dan voor jou een stage plek in Suriname.

OMNI stage is een stage bemiddelingsburo in Paramaribo Suriname die voor Surinaamse bedrijven opzoek is naar stagairs die graag stage willen lopen in Suriname. Op onze website vind je een overzicht van de beschikbare stage plaatsen voor MBO, HBO, Universitaire en alle andere opleidingen in Suriname.


Neem even contact met ons op en wij kunnen je ook begeleiden met de organisatie van je reis naar Suriname en het verblijf aldaar. Wij helpen je graag bij het vinden van een geschikte studenten kamer, het huren van een fiets en het afsluiten van de juiste verzekeringen.


Deze advertentie is geplaatst op 24-02-2015 en inmiddels 835 maal bekeken.

Tweet deze dienst om meer reacties te krijgen:» advertorial «

Goedkope Tandarts Boedapest Hongarije? Bespaar tot wel 70% op uw tandartsbehandeling
Bijvoorbeeld tandkronen in Nederland gemiddeld 500 tot 700 euro. In Boedapest 200 euro! Of een All-on-4 vast gebit op implantaten in Nederland en België genmiddeld 14.000 euro per kaak. In Boedapest 5.200 euro!

» Vraag hier Informatie of Offerte aan!