Grootste (ruil)dienstensite van Nederland
« Terug naar overzicht   | 

Bijles grp 6, 7 en 8 aangeboden - Rotterdam


Locatie: Rotterdam | Werkregio: Zuid-Holland | Prijs: €  10-20


Bijles grp 6, 7 en 8 aangeboden - Rotterdam - Zuid-HollandIk ben Patrick 35 jaar en al 13 jaar werkzaam in het basisonderwijs, en vooral ervaring in de groepen 6, 7 en 8.
Ieder kind is uniek, dit geldt ook voor de leerstrategieŽn. Deze kunnen verschillend zijn bij kinderen.
Om gericht te kunnen werken/begeleiden vind ik het belangrijk een duidelijk beeld van het kind te krijgen, zodat ik kindgericht te werk kan gaan.

Intake / kennismaking
Behalve kennismaken kijk ik ook naar de resultaten (LeerlingVolgSysteem en analyses), wat er tot nu toe is gedaan, welke methode wordt gevolgd op school en wat de onderwijsbehoefte van het kind is. Ook vind ik het belangrijk dat het kind zich veilig voelt.

Diagnoses en belemmeringen
In mijn werk heb ik ervaring met verschillende diagnoses. Dit kan in het huidige onderwijs problemen geven met leren. Echter is niets onmogelijk. En kan individuele aandacht soms veel betekenen voor het kind.

ICT
Niet alle apps en programma's zijn geschikt voor ieder kind. Ik heb kennis mbt het inzetten van educatieve software. Dit kan het leren stimuleren, mits dit goed wordt ingezet.

Vakgebieden grp 6 t/m 8
- rekenen
- spelling
- taal
- Technisch lezen
- Begrijpend lezen
- Cito
- Huiswerkbegeleiding

Helaas beschik niet over een auto, dus ben ik afhankelijk van de fiets. Mijn voorkeur gaat uit om het kind thuis te begeleiden. Dit omdat thuis voor de meeste kinderen een veilige omgeving is.

Prijs
De intake is gratis.
Voor de bijles reken ik een uurtarief. De prijs is afhankelijk van de dagen en tijden waarop de begeleiding zal plaatsvinden.

Interesse of misschien toch nog vragen? Mail of bel mij gerust....


Deze advertentie is geplaatst op 10-06-2015 en inmiddels 882 maal bekeken.

Tweet deze dienst om meer reacties te krijgen:» advertorial «

Goedkope Tandarts Boedapest Hongarije? Bespaar tot wel 70% op uw tandartsbehandeling
Bijvoorbeeld tandkronen in Nederland gemiddeld 500 tot 700 euro. In Boedapest 200 euro! Of een All-on-4 vast gebit op implantaten in Nederland en BelgiŽ genmiddeld 14.000 euro per kaak. In Boedapest 5.200 euro!

» Vraag hier Informatie of Offerte aan!