Grootste (ruil)dienstensite van Nederland
« Terug naar overzicht   | 

Erkend professionele elektricien voor alle u werkzaamheden! - Utrecht


Locatie: Utrecht | Werkregio: Utrecht | Prijs: €  10-20


Erkend professionele elektricien voor alle u werkzaamheden! - Utrecht - Utrechtalle soorten werkzaamheden en complete verbouwingen waar elektriciteit aan bod komt. Snelle, professionele en betaalbare service.
Wij bieden een volledig assortiment van elektrotechnische diensten, inclusief het installeren van verlichting binnen of buiten, controle van het huis om problemen op te sporen, opnieuw bederaden, installatie en vervanging van stopcontacten (wandcontactdozen) en overig schakelmateriaal, het plaatsen van extra groepen in de groepenkast, het vervangen van de groepenkast, aanpassingen tijdens de verbouwing van uw woonhuis, keuken verbouwing of uw badkamer enzovoorts.
Ook voor uw kantoor en of ander bedrijfspand hebben wij de juiste oplossing voor uw vraagstukken, van het aanbrengen van een extra wandcontactdoos, tot een volledige verbouwing.


Deze advertentie is geplaatst op 07-09-2015 en inmiddels 112 maal bekeken.

Tweet deze dienst om meer reacties te krijgen:» advertorial «

Goedkope Tandarts Boedapest Hongarije? Bespaar tot wel 70% op uw tandartsbehandeling
Bijvoorbeeld tandkronen in Nederland gemiddeld 500 tot 700 euro. In Boedapest 200 euro! Of een All-on-4 vast gebit op implantaten in Nederland en België genmiddeld 14.000 euro per kaak. In Boedapest 5.200 euro!

» Vraag hier Informatie of Offerte aan!