Grootste (ruil)dienstensite van Nederland
« Terug naar overzicht   | 

Gratis treinritten amsterdam naar oberhausen, keulen, ... - Amsterdam


Locatie: Amsterdam | Werkregio: Noord-Holland | Prijs: €  (n.o.t.k.)


Gratis treinritten amsterdam naar oberhausen, keulen, ... - Amsterdam - Noord-HollandMomenteel is AQ Services International op zoek naar mensen die treinevaluaties willen uitvoeren. U wordt betaald voor uw tijd en uw treinkaartje zal volledig worden vergoed. U kunt zelf uw reis inplannen middels de website van NS International.

Amsterdam-Centraal Breda (of omgekeerd)
Amsterdam-Centraal Oberhausen (of omgekeerd)
Amsterdam-Centraal Keulen (of omgekeerd)
Amsterdam-Centraal Bad Bentheim (of omgekeerd)


Wie bent u?

AQ Services International is een marktonderzoeksbedrijf en een expert in mysteryshoppen. Het bedrijf is voornamelijk bekend in Europa en Azi en breidt haar diensten momenteel uit naar de Verenigde Staten. Met ruim 10 jaar ervaring in de marktonderzoek branche, is het bedrijf uitgegroeid tot een multicultureel bedrijf met wereldwijde dekking en lokale roots.


Wat is mysteryshoppen?

Mysteryshoppen is een methode waarbij mensen als u de kwaliteit van geleverde diensten in diverse branches observeren terwijl u zich voordoet als een legitieme klant. Door middel van instructies en oefeningen, bezoekt u als mysteryshopper anoniem locaties, voert u een aangeleverd scenario uit en registreert u uw bevindingen vervolgens in een vragenlijst.

Naast treinevaluaties, heeft AQ Services International u ook diverse andere projecten te bieden, denk hierbij aan mystery visits, calling, mailing, hotelbezoeken, casinobezoeken en mystery flights.


Hoe meld ik mij aan?

Indien u interesse heeft, kunt u zich volledig vrijblijvend en kosteloos aanmelden door een e-mail te sturen naar de aangegeven e-mailadres.
Mocht u ergens niet uitkomen, is ons kantoor binnen kantooruren k telefonisch bereikbaar. Wij helpen u graag verder.


Tot snel!


Deze advertentie is geplaatst op 10-11-2015 en inmiddels 1e3 maal bekeken.

Tweet deze dienst om meer reacties te krijgen:» advertorial «

Goedkope Tandarts Boedapest Hongarije? Bespaar tot wel 70% op uw tandartsbehandeling
Bijvoorbeeld tandkronen in Nederland gemiddeld 500 tot 700 euro. In Boedapest 200 euro! Of een All-on-4 vast gebit op implantaten in Nederland en Belgi genmiddeld 14.000 euro per kaak. In Boedapest 5.200 euro!

» Vraag hier Informatie of Offerte aan!