Grootste (ruil)dienstensite van Nederland
« Terug naar overzicht   | 

Individuele bijles engels van een kundige begeleider - Den haag


Locatie: Den haag | Werkregio: Zuid-Holland | Prijs: €  10-20


Individuele bijles engels van een kundige begeleider - Den haag - Zuid-HollandBijles nodig? Of gewoon een extra steuntje in de rug?

DiplomaNu Bijles biedt uitkomst! In de gehele Randstad verzorgen wij individuele bijles Engels aan huis (van €15 tot €17 per uur). Onze universitaire bijlesstudenten verzorgen bijlessen in alle vakken van de basisschool, middelbare school en het MBO/HBO.

Wij selecteren onze studenten zeer zorgvuldig. Aan de hand van de motivatie, VWO-cijferlijst, huidige studie en sociale vaardigheden bepalen wij of een student in aanmerking komt voor de functie als bijlesgever.

Toch weten wij dat er altijd ruimte is voor verbetering. Daarom bieden wij onze studenten een zeer leerzame online cursus aan en laten wij onze studenten veelvuldig evalueren. Op deze manier kunnen wij onze bijlessen constant verbeteren.

Onze missie is om met voordelige tarieven leerlingen te helpen met de specifieke begeleiding, die de bijlesleerling nodig heeft. In de zoektocht naar een geschikte bijlesstudent voor een leerling letten wij op de behoeften van de bijlesleerling en de kwaliteiten van de bijlesstudent. Wij proberen kwalitatief hoogwaardige bijlessen toegankelijk te maken voor alle leerlingen, ongeacht de sociaaleconomische achtergrond. Daarom werken wij samen met verschillende stichtingen en buurthuizen.

Neem voor meer informatie een kijkje op onze website!

DiplomaNu Bijles - www.diplomanu.nl


Deze advertentie is geplaatst op 06-03-2016 en inmiddels 504 maal bekeken.

Tweet deze dienst om meer reacties te krijgen:» advertorial «

Goedkope Tandarts Boedapest Hongarije? Bespaar tot wel 70% op uw tandartsbehandeling
Bijvoorbeeld tandkronen in Nederland gemiddeld 500 tot 700 euro. In Boedapest 200 euro! Of een All-on-4 vast gebit op implantaten in Nederland genmiddeld 14.000 euro per kaak. In Boedapest 5.800 euro!

» Vraag hier Informatie of Offerte aan!