Grootste (ruil)dienstensite van Nederland
« Terug naar overzicht   | 

Wij zoeken enthousiaste consumenten die graag shoppen! - Nederland


Locatie: Nederland | Werkregio: Noord-Brabant | Prijs: €  0-10


Wij zoeken enthousiaste consumenten die graag shoppen! - Nederland - Noord-BrabantHoud jij van winkelen? Dan hebben wij iets voor jou!

Wie zijn wij?

Wij voeren mystery shops uit voor onder andere; supermarkten, automerken, kledingwinkels, banken, restaurant, hotels, overige retailers en (overheids-)instellingen. Mystery shopping is de meest voorkomende onderzoeksmethode die we aanbieden aan onze klanten. Het is een observatietechniek waarbij, door middel van onaangekondigde bezoeken, een vestiging op diverse vooraf vastgestelde onderdelen wordt geobserveerd en ‘vastgelegd’.

Door jouw ervaringen anoniem te delen, help je ons om hen op strategisch niveau te adviseren. Zo geven we medewerk(st)ers en managers steeds de kans om zichzelf te verbeteren en jou als consument beter van dienst te kunnen zijn!

Denk aan onderdelen als: de uitstraling van de vestiging, de dienstverlening en klantgerichtheid van de medewerkers en de wijze waarop het product of dienst wordt aangeprezen en verkocht.

Wat is jouw taak?

Het uitvoeren van een klantbelevingsonderzoek
Het verzorgen van correcte rapportage vanuit onze mystery shopping software (on-line)

Wat bieden we jou?

Het hele jaar hebben we verschillende klantbelevingsbezoeken in diverse branches in Nederland en België. Wanneer je ingeschreven staat in onze database, heb je toegang tot al onze lopende onderzoeken, waaraan je deel zou kunnen nemen. Je geeft dan eenvoudig zelf aan in welke bezoeken je zou willen en kunnen doen. Uiteraard krijg je voor het uitvoeren van je bezoek en het eventueel doen van een verplichte aankoop, een financiële compensatie van ons.

Enthousiast of nieuwsgierig?


Deze advertentie is geplaatst op 18-08-2016 en inmiddels 1e3 maal bekeken.

Tweet deze dienst om meer reacties te krijgen:» advertorial «

Goedkope Tandarts Boedapest Hongarije? Bespaar tot wel 70% op uw tandartsbehandeling
Bijvoorbeeld tandkronen in Nederland gemiddeld 500 tot 700 euro. In Boedapest 200 euro! Of een All-on-4 vast gebit op implantaten in Nederland en België genmiddeld 14.000 euro per kaak. In Boedapest 5.200 euro!

» Vraag hier Informatie of Offerte aan!