Grootste (ruil)dienstensite van Nederland
« Terug naar overzicht   | 

Lieve gastouder, die van elke dag een feestje maakt! - Regio den haag


Locatie: Regio den haag | Werkregio: Zuid-Holland | Prijs: €  10-20


Lieve gastouder, die van elke dag een feestje maakt! - Regio den haag - Zuid-HollandHallo, mijn naam is Naomi Schamper (38). Ik ben getrouwd en heb twee dochters van 12 en 10. Ik ben een, niet rokend, 4Kids gastouder bij u in de buurt. Graag laat ik u weten om als gastouder bij u aan de slag te gaan.
Van jongs af aan heb ik een grote passie voor kinderen en ben graag met ze bezig. Ik heb veel ervaring in het kinderwerk. Zo was ik actief in het scoutingwerk en ben ik nu nog steeds actief met kinderen in onze kerk gemeente. Ook heb ik 10 jaar gewerkt met kinderen met een verstandelijke,-en/of lichamelijke beperking. Ook deze kinderen zijn bij mij welkom.

Omdat ik in januari geopereerd moet worden en mijn herstel twee maanden zal duren, ben ik op dit moment tijdelijk beschikbaar vanaf 1 oktober t/m december op de maandag en dinsdag.
Vanaf 2017 ben ik beschikbaar vanaf 1 april, ook op de maandag en de dinsdag. Oppas in de schoolvakanties kan in overleg, maar het liefst ben ik dan bij mijn eigen kinderen.

Als ik mezelf moet omschrijven ben ik verzorgend, hou ik van netjes en schoon, ben ik een rustig type en heel creatief in het verzinnen van (leerzame) activiteiten. Rust, reinheid en regelmaat vind ik heel belangrijk en wat mij betreft past gezelligheid daar ook tussen.
Huisdieren vind ik op zich geen probleem, maar ben niet zo dol op honden.
Een goede communicatie met de ouders vind ik een must, om alles rondom het kind(eren) in goede banen te leiden.

Ik wil graag van elke dag een feestje maken! Spreekt u dit aan, aarzelt u dan niet om contact met mij op te nemen voor een kennismakingsgesprek. Ik kijk ernaar uit!
Hartelijke groet, Naomi


Deze advertentie is geplaatst op 09-09-2016 en inmiddels 615 maal bekeken.

Tweet deze dienst om meer reacties te krijgen:» advertorial «

Goedkope Tandarts Boedapest Hongarije? Bespaar tot wel 70% op uw tandartsbehandeling
Bijvoorbeeld tandkronen in Nederland gemiddeld 500 tot 700 euro. In Boedapest 200 euro! Of een All-on-4 vast gebit op implantaten in Nederland en België genmiddeld 14.000 euro per kaak. In Boedapest 5.200 euro!

» Vraag hier Informatie of Offerte aan!