Grootste (ruil)dienstensite van Nederland
« Terug naar overzicht   | 

Qigong workshops 'falun dafa' - den haag - Buurthuis de kronkel


Locatie: Buurthuis de kronkel | Werkregio: Zuid-Holland | Prijs: €  (n.o.t.k.)


Qigong workshops 'falun dafa' - den haag - Buurthuis de kronkel - Zuid-HollandGun jij jezelf rustige momenten om meer energie en rust te voelen en even helemaal niet te hoeven presteren? In een omgeving waar niets moet en alles mag. Geef jezelf dan deze Falun Dafa meditatielessen cadeau...

Falun Dafa is een meditatiemethode die gebaseerd is op drie universele principes: waarachtigheid, mededogen en verdraagzaamheid. De praktijk is eenvoudig, krachtig en geheel gratis.

De oefeningen bestaan uit vier staande oefeningen en één zittende meditatie. Deze eenvoudige, langzaam bewegende oefeningen openen de energiekanalen en versterken de energiecirculatie in het lichaam. Ze hebben een positieve invloed op de gezondheid en verminderen stress en spanningen. De bewegingen zijn gemakkelijk aan te leren en kunnen uitgevoerd worden door mensen van alle leeftijden. Na de oefeningen voelt men zich steeds rustig, kalm en vol energie.

Om de oefeningen te leren of samen te doen met anderen kan je terecht in het Kortenbospark te Den Haag. Maandag t/m vrijdag: van 09.00h tot 11.00h (als het regent/alleen op maandag en donderdag in Buurthuis de Kronkel Westeinde 425, 2512 KD Den Haag).

Iedereen is welkom om mee te doen!


Deze advertentie is geplaatst op 10-10-2017 en inmiddels 316 maal bekeken.


Trefwoorden: Qigong, meditatie, gratis, gezondheid

Tweet deze dienst om meer reacties te krijgen:» advertorial «

Goedkope Tandarts Boedapest Hongarije? Bespaar tot wel 70% op uw tandartsbehandeling
Bijvoorbeeld tandkronen in Nederland gemiddeld 500 tot 700 euro. In Boedapest 200 euro! Of een All-on-4 vast gebit op implantaten in Nederland en België genmiddeld 14.000 euro per kaak. In Boedapest 5.200 euro!

» Vraag hier Informatie of Offerte aan!