Grootste (ruil)dienstensite van Nederland
« Terug naar overzicht   | 

Daans kampeer service - Héél nederland


Locatie: Héél nederland | Werkregio: Utrecht | Prijs: €  30+


Daans kampeer service - Héél nederland - UtrechtDaans kampeer service is uw hulp als het gaat om kamperen met de toercaravan. Van caravanvervoer tot onze voortent opzet service en alle soorten kampeer advies, zelfs kleine reparaties tot het superstrak opzetten van uw voortent aan de caravan. Makkelijker wordt het niet: alle-service-in-één.
Steeds meer mensen laten hun caravan door ons van en naar de camping rijden en de voortent opzetten.
Voor een zorgeloze vakantie of kampeerseizoen is het belangrijk dat uw tent op de juiste manier is geïnstalleerd. Een voortent aan de caravan vergroot het kampeercomfort, als deze tenminste goed is opgezet. Een bijkomend voordeel van een strak opgezette tent: de tent slijt minder snel. Als de tent niet goed strak staat heeft u meer kans op lekkages en 'zakken' in het dak. Ook maakt u zich bij iedere aangekondigde windkracht 6 of hoger zorgen. En terecht. Een tent heeft een aanzienlijk hogere kans om weg te waaien of in te storten als het doek niet strak staat. En bij een strak dak krijgt zelfs slagregen weinig kans.


Deze advertentie is geplaatst op 13-11-2017 en inmiddels 369 maal bekeken.

Referenties: Ooit is mijn tent weggestormd. Daarna wilde ik geen enkel risico meer nemen, je wordt steeds zo ongerust wakker als het hard waait. Sinds Daniel mijn tent opzet slaap ik weer rustig. Superstrakke tent hebben we!
En afbreken gaat zo ook een stuk makkelijker. Hij neemt-'m ook mee naar huis, dus geen gedoe meer met waar je die natte tent laat.
Als er iets stuk is aan de caravan helpt Daniel met reparaties.
En hij kan de caravan naar de stalling brengen. Zó handig, dat je al die dingen in 1x geregeld hebt dan. Aanrader!

Tweet deze dienst om meer reacties te krijgen:» advertorial «

Goedkope Tandarts Boedapest Hongarije? Bespaar tot wel 70% op uw tandartsbehandeling
Bijvoorbeeld tandkronen in Nederland gemiddeld 500 tot 700 euro. In Boedapest 200 euro! Of een All-on-4 vast gebit op implantaten in Nederland en België genmiddeld 14.000 euro per kaak. In Boedapest 5.200 euro!

» Vraag hier Informatie of Offerte aan!