Grootste (ruil)dienstensite van Nederland
« Terug naar overzicht   | 

Surinaamse massage en exomassage praktijk - Arnhem


Locatie: Arnhem | Werkregio: Gelderland | Prijs: €  30+


Surinaamse massage en exomassage praktijk - Arnhem - GelderlandOnze massagespecialist gespecialiseerd in menbeauty. Paulus Jordanus (36 jaar) is docent, masseur en exospecialist en heeft naast enkele opleidingen ook veel autodidactische kennis en ervaring gedaan met betrekking tot de massagewereld. Zie onze praktijkpagina voor meer informatie, reserveringstijden en route. Google naar exomassage. Onze masseur heeft een zekere affiniteit met de LHBT gemeenschap (Lesbiennes, Homoseksuelen, Biseksuelen en Transgenders), want hij is zelf biseksueel en weet waar deze doelgroep mee te maken heeft.
Deze holebi-masseur biedt naast Zweedse en klassieke ontspanningsmassage als enige in Europa 2 unieke massagesoorten: Surinaamse massage én exomassage. Schoonheidsmassages waarbij gebruik wordt gemaakt van tropische vruchten. De massages zijn voor mannen en vrouwen tot 55 jaar. Het scheren van lichaamsdelen (alleen voor de man tot 49 jr) behoort ook tot een van de diensten.


Deze advertentie is geplaatst op 08-02-2018 en inmiddels 54 maal bekeken.

Tweet deze dienst om meer reacties te krijgen:» advertorial «

Goedkope Tandarts Boedapest Hongarije? Bespaar tot wel 70% op uw tandartsbehandeling
Bijvoorbeeld tandkronen in Nederland gemiddeld 500 tot 700 euro. In Boedapest 200 euro! Of een All-on-4 vast gebit op implantaten in Nederland genmiddeld 14.000 euro per kaak. In Boedapest 5.800 euro!

» Vraag hier Informatie of Offerte aan!