Grootste (ruil)dienstensite van Nederland
« Terug naar overzicht   | 

Onhafhankelijk distribiteur - Nvt


Locatie: Nvt | Werkregio: Limburg | Prijs: €  (n.o.t.k.)


Onhafhankelijk distribiteur - Nvt - LimburgWat leuk dat je geïnteresseerd bent😃

Jij ziet vrijheid, werken waar en wanneer je wilt online en een leuke bijverdienste of zelfs een riant inkomen dus wel zitten😉 Het is bij ons allemaal mogelijk!

Wij zijn een bedrijf uit Duitsland met meer dan 20 jaar ervaring in de fashion branche. We hebben altijd fysieke winkels gehad maar hebben besloten alle winkels te sluiten en een geweldig concept online te starten. We zitten in de pre- laungh fase maar eind April gaan we lanceren. Het wordt een spektakel, we gaan namelijk Europees lanceren en in de toekomst wereldwijd 🎉

We hebben besloten geen gebruik te maken van dure reclamebureaus, omdat we geloven in de kracht van mond op mond reclame en netwerkmarketing. Wij zijn dus op zoek naar JOU!

De werkzaamheden zijn super simpel. Je maakt reclame voor ons binnen je eigen netwerk, dat kan in je familie en vrienden kring maar ook online via social media. Elke member krijgt van ons een persoonlijke link. Deze leid rechtstreeks naar onze webshop straks. Mensen kunnen alleen maar in de webshop bestellen via de persoonlijke linken van onze members. 😉 Op dit moment zijn er al preview foto’s beschikbaar die je aan mensen kan laten zien zodat ze weten wat voor gave dingen er straks online gaan komen.

We verkopen:
✔️ Mannenkleding. ✔️ Vrouwenkleding van maat 34 tot maat 60. ✔️ Tassen.
✔️ Schoenen. ✔️ Accessoires. ✔️ Binnenkort ook kidswear

Je krijgt maar liefst 10% over alle verkoop die via jouw link verloopt.
Wil jij je inkomen aanzienlijk verhogen? Dan ken jij misschien wel mensen die dit werk ook zouden willen doen! Als je members werft dan worden dit jou eerste lijn members. Over de verkoop die jou eerste lijn members genereren via hun link, krijg jij ook 10% commissie. Werven jouw members zelf weer nieuwe members, dan worden dit jou 2e lijn members...dit gaat door tot jouw 7e de lijn members. Over de verkoop van jou 2e tot je 7e lijn members krijg jij ook 5% commissie. Er kunnen op deze manier wel honderden of duizenden members in je lijnen zitten waar jij straks commissie over krijgt. Een heleboel passief inkomen waar je zelf niks voor hoeft te doen😁

Je moet natuurlijk zelf ook wat doen voor je commissie 😉 Elke maand moet je ook een eigen omzet creëren van €60,- dit is een relatief klein bedrag ten opzichte van de honderden of duizenden euro’s commissie die je gaat ontvangen. Maar een paar keer jou link delen en je hebt binnen no time die omzet gehaald.

Je hoeft niks te investeren en je kan meteen beginnen. Juist nu we nog niet gelanceerd zijn heb je nog alle gelegenheid in de rust je members te werven.

Je krijgt straks een persoonlijke backoffice, hierin kan je alles zien! Hoeveel members je hebt, je kan zien hoeveel je opgebouwde commissie is, ( dit wordt per seconde bijgewerkt dus altijd up to date) en nog veel meer.

Je hoeft het niet alleen te doen, we ondersteunen je aan alle kanten. Er is o.a. Een member pagina op Facebook met alle info die je nodig gaat hebben om een vliegende start te maken, verder zijn er webinars vanuit het bedrijf en vragensessies via FB live. We hebben ook een eigen support desk voor alle technische vragen etc.

Wij zijn blij met ons nieuwe avontuur en zijn vast besloten er een groot succes van te maken😃 Niet alleen hier, niet alleen in Europa... nee, WERELDWIJD🎉
Wij zouden je graag verwelkomen in ons team, are you in?


Deze advertentie is geplaatst op 03-05-2018 en inmiddels 22 maal bekeken.

Tweet deze dienst om meer reacties te krijgen:» advertorial «

Goedkope Tandarts Boedapest Hongarije? Bespaar tot wel 70% op uw tandartsbehandeling
Bijvoorbeeld tandkronen in Nederland gemiddeld 500 tot 700 euro. In Boedapest 200 euro! Of een All-on-4 vast gebit op implantaten in Nederland en België genmiddeld 14.000 euro per kaak. In Boedapest 5.200 euro!

» Vraag hier Informatie of Offerte aan!