Grootste (ruil)dienstensite van Nederland
« Terug naar overzicht   | 

Eenvoudig leren mediteren, gratis lessen in amsterdam - Oosterparkbuurt, amsterdam


Locatie: Oosterparkbuurt, amsterdam | Werkregio: Zuid-Holland | Prijs: €  0-10


Eenvoudig leren mediteren, gratis lessen in amsterdam - Oosterparkbuurt, amsterdam - Zuid-HollandMeditatie is een methode met vele gezondheidsvoordelen, maar het wordt vaak over het hoofd gezien door de meeste mensen omdat zij denken dat het ongemakkelijk is. Als ze het echter proberen en deelnemen aan onze Falun Dafa groepsmeditatie, merken de meesten dat meditatie goed is voor het ontspannen van lichaam en geest en dat het helemaal niet zo moeilijk is.

Falun Dafa is een oude vorm van qigong, een praktijk voor het verfijnen van lichaam en geest door middel van oefeningen en meditatie. Het is een krachtige methode die een betere gezondheid en innerlijke rust gebracht heeft aan miljoenen mensen overal ter wereld.

Falun Dafa leren is gemakkelijk. De praktijk is eenvoudig, krachtig en geheel gratis. Essentieel zijn de vijf rustige en vloeiende oefeningen, inclusief een zittende meditatie. Deze eenvoudige, langzaam bewegende oefeningen openen de energiekanalen en versterken de energiecirculatie in het lichaam. De oefeningen hebben een positieve invloed op de gezondheid en verminderen stress en spanningen. De bewegingen zijn gemakkelijk aan te leren en kunnen uitgevoerd worden door mensen van alle leeftijden. Na de oefeningen voelt men zich rustig, kalm en vol energie.

Om de oefeningen te leren of ze samen te doen met anderen kan je terecht op de onderstaande oefenplaatsen:

Westerpark Amsterdam: Zondag namiddag: van 13.00h tot 14.30h (2e zondag van de maand 10:00h-11:30uh
Oosterpark Amsterdam: zaterdag en zondag: van 10.00h tot 11.30h
Park Oosterhout in Alkmaar: zondag morgen: van 10.00h tot 11.00h

Iedereen is van harte welkom!


Deze advertentie is geplaatst op 26-05-2018 en inmiddels 202 maal bekeken.


Trefwoorden: Qigong, meditatie, gezondheid, gratis

Tweet deze dienst om meer reacties te krijgen:» advertorial «

Goedkope Tandarts Boedapest Hongarije? Bespaar tot wel 70% op uw tandartsbehandeling
Bijvoorbeeld tandkronen in Nederland gemiddeld 500 tot 700 euro. In Boedapest 200 euro! Of een All-on-4 vast gebit op implantaten in Nederland en België genmiddeld 14.000 euro per kaak. In Boedapest 5.200 euro!

» Vraag hier Informatie of Offerte aan!