Grootste (ruil)dienstensite van Nederland
« Terug naar overzicht   | 

Hondenuitlaatservice 't rietje - Vessem


Locatie: Vessem | Werkregio: Noord-Brabant | Prijs: €  0-10


Hondenuitlaatservice 't rietje - Vessem - Noord-BrabantHallo, mijn naam is Maike en ik ben 28 jaar. Ik ben een enorme dierenliefhebber. Ik ben opgegroeid met honden en katten. Ik heb succesvol mijn dierenverzorging opleiding afgerond. Daarnaast heb ik ook nog een cursus "hondenuitlaatservice" behaald. Ik heb heel veel ervaring met allerlei soorten honden, klein/groot, puppies of volwassene en ook met honden met gedragsproblemen.
Graag wil ik nu met mijn kennis de beste service voor uw dier geven. Ik bied individuele wandelingen aan zodat uw hond de optimale en persoonlijke aandacht krijgt die hij verdient. Ook is het mogelijk om uw hond hierheen te brengen als u een dagje weg gaat of op vakantie gaat. U kunt uw hond met gerust hart achterlaten en lekker genieten van een welverdiende vakantie of dagje uit. Uiteraard wordt u op de hoogte gehouden van uw welzijn van uw dier en kunt u altijd bellen. Meer weten? Neem dan zo snel mogelijk contact met me op om samen de juiste zorg voor uw dier te bespreken.


Deze advertentie is geplaatst op 12-07-2018 en inmiddels 164 maal bekeken.

Tweet deze dienst om meer reacties te krijgen:» advertorial «

Goedkope Tandarts Boedapest Hongarije? Bespaar tot wel 70% op uw tandartsbehandeling
Bijvoorbeeld tandkronen in Nederland gemiddeld 500 tot 700 euro. In Boedapest 200 euro! Of een All-on-4 vast gebit op implantaten in Nederland en België genmiddeld 14.000 euro per kaak. In Boedapest 5.200 euro!

» Vraag hier Informatie of Offerte aan!