Grootste (ruil)dienstensite van Nederland
« Terug naar overzicht   | 

Professionele motivatiebrief en cv? - Rotterdam


Locatie: Rotterdam | Werkregio: Zuid-Holland | Prijs: €  (n.o.t.k.)


Professionele motivatiebrief en cv? - Rotterdam - Zuid-HollandWil jij een professioneel, origineel of juist speels curriculum vitae? Zo eentje waarmee deuren voor je open gaan die anders wellicht gesloten blijven? Een cv waarin je persoonlijkheid goed naar voren komt en waarin je unieke talenten duidelijk beschreven worden?

Als het antwoord op n van bovenstaande vragen ja is, neem dan snel contact op! Ik ben een ervaren schrijver als het aankomt op motivatie brieven en cvs. Ik heb inmiddels honderden cvs en motivatie brieven vormgegeven, opgesteld en/of herschreven, de klanten waarvoor ik deze werkzaamheden heb verricht variren van starters tot ervaren managers.

De diensten die ik aanbied variren van het opstellen en vormgeven van een compleet nieuwe documenten, tot het herschrijven en opnieuw vormgeven van bestaande documenten. Tijdens het herschrijven ben ik extra scherp op woordgebruik, spelfouten, zinsopbouw en de overzichtelijkheid van de reeds aanwezig teksten. Ik beschik hiervoor over de certificaten Nederlands B2 en C1. Voor het grafisch vormgeven beschik ik over professionele software.

De tarieven die ik hanteer zijn als volgt:
20,- | opstellen dan wel herschrijven van een motivatiebrief;
25,- | herschrijven van het Curriculum Vitae;
25,- | opnieuw vormgeven van het Curriculum Vitae (met behoud van huidige tekst);
50,- | opnieuw vormgeven van het Curriculum Vitae (incl. herschrijven);
75,- | opstellen van een nieuw Curriculum Vitae;

Het uiteindelijke document wat je zult ontvangen komt in zowel Word als PDF-formaat. Zodoende heb je een document wat je direct naar potentile werkgevers kunt sturen (PDF), maar bovendien beschik je over een document wat je als basis-cv kunt gebruiken voor in de toekomst (Word).


Deze advertentie is geplaatst op 16-08-2018 en inmiddels 266 maal bekeken.

Tweet deze dienst om meer reacties te krijgen:» advertorial «

Goedkope Tandarts Boedapest Hongarije? Bespaar tot wel 70% op uw tandartsbehandeling
Bijvoorbeeld tandkronen in Nederland gemiddeld 500 tot 700 euro. In Boedapest 200 euro! Of een All-on-4 vast gebit op implantaten in Nederland en Belgi genmiddeld 14.000 euro per kaak. In Boedapest 5.200 euro!

» Vraag hier Informatie of Offerte aan!