Grootste (ruil)dienstensite van Nederland
« Terug naar overzicht   | 

Hulp nodig bij uw pc? - Houten


Locatie: Houten | Werkregio: Utrecht | Prijs: €  0-10


Hulp nodig bij uw pc? - Houten - UtrechtWerkt uw pc niet naar behoren? Heeft u een virus gedownload en komt u er niet meer vanaf ? Bent u uw bestanden kwijt? Bel dan nu met Pchulp.pro en wij helpen u met al uw computerproblemen. Wanneer u ons belt wordt u altijd tijdig en netjes geholpen, wij nemen het probleem met u door en kijken dan samen naar de beste oplossing voor u en het apparaat.

Onze medewerkers kunnen u helpen bij een groot aantal problemen maar staan ook voor u klaar mocht u advies nodig hebben over een aankoop of software. Wij kunnen u helpen bij het schoonmaken van uw machines, het instellen van e-mail, het instaleren van software, het aansluiten van uw netwerk en meer. Voor meer informatie kunt u terecht op www.pchulp.pro

Wij bieden hulp aan huis aan, het is tevens mogelijk om het apparaat bij ons af te leveren. Mochten die opties u niet uitkomen kan er altijd worden besproken of het probleem eventueel op afstand zou kunnen worden opgelost.

Dus heeft u computer probleem bel, app of chat vandaag nog met een van onze medewerkers.


Deze advertentie is geplaatst op 03-09-2018 en inmiddels 209 maal bekeken.

Tweet deze dienst om meer reacties te krijgen:» advertorial «

Goedkope Tandarts Boedapest Hongarije? Bespaar tot wel 70% op uw tandartsbehandeling
Bijvoorbeeld tandkronen in Nederland gemiddeld 500 tot 700 euro. In Boedapest 200 euro! Of een All-on-4 vast gebit op implantaten in Nederland en België genmiddeld 14.000 euro per kaak. In Boedapest 5.200 euro!

» Vraag hier Informatie of Offerte aan!