Grootste (ruil)dienstensite van Nederland
« Terug naar overzicht   | 

Nog 1 fotograaf gezocht - Amersfoort


Locatie: Amersfoort | Werkregio: Utrecht | Prijs: €  0-10


Nog 1 fotograaf gezocht - Amersfoort - UtrechtIk ben Darnell Maziku, Junior Producer van I Care Producties. I Care Producties is een bedrijf uit Amsterdam dat campagnes en evenementen organiseert voor verschillende klanten uit de goede doelen-wereld. Op dit hebben we een evenement geproduceerd voor de Maag Lever Darm Stichting.

De Maag Lever Darm Stichting organiseert op zaterdag 29 september 2018 voor de 8e keer de Zuiderzee Klassieker. Dit is een fietstocht waarmee we geld inzamelen voor meer onderzoek naar darmkanker en andere spijsverteringsziekten, zoals de ziekte van Crohn, colitis ulcerosa en coeliakie. Aan de Zuiderzee Klassieker doen jaarlijks meer dan duizend fietsers mee, die samen elk jaar ruim 200.000 euro binnenfietsen. Dit jaar starten we in Amersfoort, de thuishaven van de Maag Lever Darm Stichting én het middelpunt van Nederland. Dat sluit prachtig aan bij het doel waarvoor we fietsen: de buik, het middelpunt van onze gezondheid. Voor de 8e editie van de Zuiderzee Klassieker hebben wij prachtige routes uitgestippeld, waar uw gemeente ook onder valt. U kunt kiezen uit 4 afstanden: 50, 80, 120 en 180 kilometer. De start- en finishlocatie is aan de voet van de Onze Lieve Vrouwetoren op het Lieve Vrouweplein in Amersfoort. Een vergunning voor dit evenement is ook verkregen via het gemeente Amersfoort zelf.

Met de Zuiderzee Klassieker hebben we één doel voor ogen: zoveel mogelijk geld ophalen voor onderzoek naar spijsverteringsziekten. De Maag Lever Darm Stichting is de drijvende kracht in het realiseren van een gezonde buik voor iedereen. En dat is hard nodig, want Nederland telt ruim 2 miljoen buikpatiënten! Alleen darmkanker eist al 14 levens per dag. Dat willen we niet accepteren. Er is meer onderzoek nodig om deze ziekten een halt toe te roepen. Een gezonde buik is helaas niet vanzelfsprekend.

We zijn op zoek naar fotografen die de hele dag beschikbaar zijn. We zoeken voornamelijk vrijwilligers, omdat we een non-profit organisatie zijn, maar een vergoeding inclusief reiskosten is bespreekbaar. Stuur maar een bericht als er interesse is.


Deze advertentie is geplaatst op 14-09-2018 en inmiddels 239 maal bekeken.

Tweet deze dienst om meer reacties te krijgen:» advertorial «

Goedkope Tandarts Boedapest Hongarije? Bespaar tot wel 70% op uw tandartsbehandeling
Bijvoorbeeld tandkronen in Nederland gemiddeld 500 tot 700 euro. In Boedapest 200 euro! Of een All-on-4 vast gebit op implantaten in Nederland en België genmiddeld 14.000 euro per kaak. In Boedapest 5.200 euro!

» Vraag hier Informatie of Offerte aan!