Grootste (ruil)dienstensite van Nederland
« Terug naar overzicht   | 

Tedere (gratis) vertroetel massage aangeboden aan dames - Randstad


Locatie: Randstad | Werkregio: Zuid-Holland | Prijs: €  0-10


Tedere (gratis) vertroetel massage aangeboden aan dames - Randstad - Zuid-HollandMoet eerlijk zeggen dat ik geen romantische relatie zoek: ik zoek eigenlijk een massagevriendschap en daar heb ik knuffelen, rustig strelen, kriebelen of masseren voor ogen.

De reden waarom ik dit aanbied is omdat ik geen relatie wil (bindingsangst). Dat is niet erg want ik vind het juist prettig alleen te zijn, maar het heeft wel wat beperkingen. Ik mis wel eens de fysieke warmte. Ik vind het daarom een leuk idee dit gemis op te vullen door het geven van tedere aandacht aan een vrouw door haar uitgebreid niet-sexgericht te vertroetelen. Jij zou in ieder geval gewoon rustig kunnen genieten zoveel je wilt en hoeft je niet op mij te richten als je niet wilt.

Voor de duidelijkheid: ik zoek géén sex. Sex zal in mijn ogen juist afbreuk doen aan het ontspannende karakter van een tedere vertroetelmassage.

Het is een wat apart voorstel en misschien dat het grenst aan brutaal, dat realiseer ik me, maar misschien vind je het juist wel erg prettig om te ontspannen met tedere fysieke aanraking en aandacht. Is wat ik te bieden heb iets voor jou?

Albert


Deze advertentie is geplaatst op 09-10-2018 en inmiddels 100 maal bekeken.

Tweet deze dienst om meer reacties te krijgen:» advertorial «

Goedkope Tandarts Boedapest Hongarije? Bespaar tot wel 70% op uw tandartsbehandeling
Bijvoorbeeld tandkronen in Nederland gemiddeld 500 tot 700 euro. In Boedapest 200 euro! Of een All-on-4 vast gebit op implantaten in Nederland en België genmiddeld 14.000 euro per kaak. In Boedapest 5.200 euro!

» Vraag hier Informatie of Offerte aan!