Grootste (ruil)dienstensite van Nederland
« Terug naar overzicht   | 

Man zoekt man voor onderzoek en massage - Amsterdam


Locatie: Amsterdam | Werkregio: Noord-Holland | Prijs: €  0-10


Man zoekt man voor onderzoek en massage - Amsterdam - Noord-HollandIk ben 1.80/79/49/onbehaard/intiem geschoren/goed geschapen/blank. Graag zou ik eens lichamelijk onderzocht worden door een jongen of man die pseudo arts wil zijn of misschien in een medisch beroep werkzaam is. Het moet een totaal lichamelijk onderzoek zijn van het hele lichaam..Luisteren met stethoscoop, kloppen op borst, voorovervuigen etc..gewoon alles wat een dokter bij een man kan onderzoeken...Ook graag dus de balzak,penis,kontje etc...en kijken hoe m,n zaad eruit zit(dun/dik etc)..Bijv. dmv een masturbatie door de dokter...Ook zou ik graag helemaal lekker gemasseerd worden..stevig, zacht en ook erotisch.
Uiteraard hoef je geen professioneel te zijn..liefst iemand die het leuk vindt om te doen.Je bent tussen 50 en 75 jaar of wat jonger mag ook. Ik kom graag naar jouw toe in Amsterdam om dit mee te mogen maken. Laat maar van je horen..Uiteraard discretie gevraagd en geboden.


Deze advertentie is geplaatst op 08-01-2019 en inmiddels 93 maal bekeken.

Tweet deze dienst om meer reacties te krijgen:» advertorial «

Goedkope Tandarts Boedapest Hongarije? Bespaar tot wel 70% op uw tandartsbehandeling
Bijvoorbeeld tandkronen in Nederland gemiddeld 500 tot 700 euro. In Boedapest 200 euro! Of een All-on-4 vast gebit op implantaten in Nederland en België genmiddeld 14.000 euro per kaak. In Boedapest 5.200 euro!

» Vraag hier Informatie of Offerte aan!