Grootste (ruil)dienstensite van Nederland
« Terug naar overzicht   | 

Gaat u verhuizen? denk dan aan ons! - Haarlem


Locatie: Haarlem | Werkregio: Noord-Holland | Prijs: €  0-10


Gaat u verhuizen? denk dan aan ons! - Haarlem - Noord-HollandGaat u, een kennis, vrienden of familie verhuizen? Zoekt u een professioneel verhuisbedrijf met verstand van zaken en die met u meedenken om uw verhuizing tot in de puntjes uit te werken?
Denk dan aan ons!

Wij werken uitsluitend met vakbekwame verhuisteams en meubelmonteurs om uw verhuizing efficiënt en professioneel tot een succes te laten verlopen en af te ronden.

U roept en wij komen, voor al uw verhuizingen in binnen en buitenland. Het in en uitladen, inpakken, monteren en demonteren overal hebben wij de juiste gespecialiseerde mensen voor. Tevens kunt u bij ons terecht voor verhuisadvies, particuliere verhuizingen, klein en grootschalige kantoor verhuizingen en ook kunt u bij ons terecht als ophaalservice voor een kleinschalige verhuizing naar een storage-unit locatie.

Desgewenst kunnen wij ervoor zorgen dat uw meubels met uiterste zorg worden gedemonteerd en ook weer worden gemonteerd. Terwijl er zorg word gedragen voor de demontage van uw meubels starten de collega’s met het inladen van uw overige bezittingen in de verhuiswagen. Eenmaal ingeladen rijden we naar plek van bestemming en starten we met uitladen en de monteur gaat uw meubels weer op de gewenste plek voor u monteren.

Dus kortom, heeft u een professioneel verhuisbedrijf nodig die met u meedenkt en uw verhuizing tot in de uiterste perfectie regelt en uitvoert?


Deze advertentie is geplaatst op 07-11-2019 en inmiddels 189 maal bekeken.

Tweet deze dienst om meer reacties te krijgen:» advertorial «

Goedkope Tandarts Boedapest Hongarije? Bespaar tot wel 70% op uw tandartsbehandeling
Bijvoorbeeld tandkronen in Nederland gemiddeld 500 tot 700 euro. In Boedapest 200 euro! Of een All-on-4 vast gebit op implantaten in Nederland en België genmiddeld 14.000 euro per kaak. In Boedapest 5.200 euro!

» Vraag hier Informatie of Offerte aan!