Grootste (ruil)dienstensite van Nederland
« Terug naar overzicht   | 

Ooglaseren bij de dutch clinic in hoofddorp - Hoofddorp


Locatie: Hoofddorp | Werkregio: Noord-Holland | Prijs: €  0-10


Ooglaseren bij de dutch clinic in hoofddorp - Hoofddorp - Noord-HollandAls u een betrouwbare en veilige oogkliniek in Hoofddorp zoekt, bent u bij Dutch Clinic aan het goede adres.

Voor een uitstekende ervaring en excellent resultaat in ooglaseren gaat u naar de Dutch Clinic in Hoofddorp. Hier vindt u de meest ervaren oogartsen in Nederland die samen al meer dan 100.000 behandelingen hebben uitgevoerd. Onder meer dankzij hun nationale en internationale expertise en het gebruik van de meest hightech ooglaserapparatuur waarmee we in onze kliniek werken, zijn de ingrepen bij de Dutch Clinic zeer doeltreffend.

Bij de Dutch Clinic worden de volgende behandelingen in ooglaseren aangeboden:
• Intralasik Femtosecond ooglaseren
• Lasek ooglaseren
• TransPRK (No-touch) ooglaseren

Wilt u advies of een persoonlijk consult om erachter te komen of ooglaseren ook voor uw ogen een geschikte optie is? Voor meer informatie, zie https://www.dutchclinic.com/ogen/ooglaseren/


Deze advertentie is geplaatst op 13-11-2019 en inmiddels 40 maal bekeken.

Tweet deze dienst om meer reacties te krijgen:» advertorial «

Goedkope Tandarts Boedapest Hongarije? Bespaar tot wel 70% op uw tandartsbehandeling
Bijvoorbeeld tandkronen in Nederland gemiddeld 500 tot 700 euro. In Boedapest 200 euro! Of een All-on-4 vast gebit op implantaten in Nederland en België genmiddeld 14.000 euro per kaak. In Boedapest 5.200 euro!

» Vraag hier Informatie of Offerte aan!