Grootste (ruil)dienstensite van Nederland
« Terug naar overzicht   | 

Dé micro haar pigmentatie specialist - mhp kliniek - Den haag


Locatie: Den haag | Werkregio: Zuid-Holland | Prijs: €  (n.o.t.k.)


Dé micro haar pigmentatie specialist - mhp kliniek - Den haag - Zuid-HollandOverweegt u een micro haar pigmentatie behandeling? Meer dan 50% van zowel mannen als vrouwen krijgt vroeg of laat te maken met haaruitval. Er zijn verschillende manieren om hier iets tegen te doen.

De populairste behandelingen zijn:
• Micro haar pigmentatie
• Haartransplantatie
• Haarwerk of pruik

De MHP behandeling heeft verschillende voordelen ten opzichte van de haartransplantatie behandeling en een haarwerk of pruik. Voor veel mensen is het belangrijkste voordeel dat het resultaat direct zichtbaar is. Direct na de behandeling heeft u al een goed beeld van het uiteindelijke resultaat. Daarnaast zijn de micro haar pigmentatie kosten lager dan haartransplantatie kosten. Voor meer informatie, zie https://micro-haarpigmentatie.nl/micro-hair-pigmentation/

Op onze website vind u uitgebreide informatie over onze diensten https://micro-haarpigmentatie.nl voor mensen die micro haar pigmentatie overwegen.


Deze advertentie is geplaatst op 14-11-2019 en inmiddels 47 maal bekeken.

Tweet deze dienst om meer reacties te krijgen:» advertorial «

Goedkope Tandarts Boedapest Hongarije? Bespaar tot wel 70% op uw tandartsbehandeling
Bijvoorbeeld tandkronen in Nederland gemiddeld 500 tot 700 euro. In Boedapest 200 euro! Of een All-on-4 vast gebit op implantaten in Nederland en België genmiddeld 14.000 euro per kaak. In Boedapest 5.200 euro!

» Vraag hier Informatie of Offerte aan!