Grootste (ruil)dienstensite van Nederland
« Terug naar overzicht   | 

Verhuizingen met de uiterste en totale zorg - Haarlem


Locatie: Haarlem | Werkregio: Noord-Holland | Prijs: €  (n.o.t.k.)


Verhuizingen met de uiterste en totale zorg - Haarlem - Noord-HollandVerhuizing op de planning? Vrienden of familie die gaan verhuizen? Zoekt u een professioneel verhuisbedrijf die met u meedenkt? Magic Movers verzorgt uw volledige verhuizing van A tot Z.

Wij werken in heel Nederland en ver daar buiten. Wij rijden van Amsterdam naar Berlijn en van de Costa tot aan Den Bosch. We werken in binnen én buitenland met het grootste plezier. Wij hebben goed opgeleide vakbekwame verhuizers die uw bezittingen professioneel inpakken en vervoeren.

Wij als Magic Movers hebben maar 1 motto en dat is uw verhuizing met totale zorg te verrichten.
Inpakken, uitpakken démonteren en monteren alles kunnen wij voor u verzorgen zodat u zeker weet dat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Wij zorgen ervoor dat uw verhuizing vlekkeloos verloopt en tot in de puntjes word verzorgd.

Desgewenst kunnen wij er uiterste zorg voor dragen dat wij uw bezittingen in en uitpakken, demonteren en weer monteren en uiteindelijk alles op de juiste plek weer terug plaatsen.

Dus kortom, heeft u een eerlijk en hardwerkend professioneel verhuis bedrijf dat zijn vak uiterst verstaat nodig? Bezoek dan onze website voor meer info en vraag vandaag nog uw offerte aan!

Want voor verhuizingen groot of klein, moet je bij Magic Movers zijn!


Deze advertentie is geplaatst op 08-01-2020 en inmiddels 136 maal bekeken.

Tweet deze dienst om meer reacties te krijgen:» advertorial «

Goedkope Tandarts Boedapest Hongarije? Bespaar tot wel 70% op uw tandartsbehandeling
Bijvoorbeeld tandkronen in Nederland gemiddeld 500 tot 700 euro. In Boedapest 200 euro! Of een All-on-4 vast gebit op implantaten in Nederland en België genmiddeld 14.000 euro per kaak. In Boedapest 5.200 euro!

» Vraag hier Informatie of Offerte aan!