Grootste (ruil)dienstensite van Nederland
« Terug naar overzicht   | 

Cursus haarknippen in heel nederland door selfline - Nederland


Locatie: Nederland | Werkregio: Noord-Holland | Prijs: €  0-10


Cursus haarknippen in heel nederland door selfline - Nederland - Noord-HollandCursus Haarknippen in heel Nederland door SELFLINE

De cursus haarknippen is een leuke, sterk praktijkgerichte cursus, waarbij ervaren, getrainde kapsters u in tien avondlessen van 2 ½ uur de basistechnieken van haarknippen bijbrengen. De cursussen worden op een vaste avond in de week gegeven van 19.30 uur tot 22.00 uur.
De beginnerscursus haarknippen start twee keer per jaar, in april en in september.

Na het behalen van het SO 1 certificaat kan men deelnemen aan de gevorderdencursus haarknippen, inclusief haarsnijden, ook weer bestaande uit tien lesavonden van 2 ½ uur. Deze cursus start jaarlijks in januari en september.

Selfline geeft ook de volgende cursussen:

Cursus haarverven en blonderen
Wie heeft het niet eens zelf thuis geprobeerd, het haar tijdelijk of blijvend te kleuren?
Niet altijd krijgt het haar de gewenste kleur. Hoe kan dat en hoe moet het wel?

U kunt het antwoord hierop krijgen in de nieuwe cursus voor de consument ‘ Haarverven en Blonderen’. De cursus bestaat uit acht cursusavonden van 2 ½ uur en start in april. Voor deze cursus is geen voorkennis vereist.

De vakkundige docent legt de hand van het lesboek de theorie en de praktijk uit.
Tijdens de cursus werkt u met een oefenhoofd speciaal voor het haarverven. Het oefenhoofd heeft 4 haartypes (100% echt haar).

Cursus Haarstyling
In de cursus haarstyling leert u de technieken om het haar in het gewenste model te stylen. Aan bod komt het volume maken met shapers, permanent, watergolf, föhntechnieken en het werken met een styltang. De cursus start in januari en bestaat uit 5 lesavonden van 2,5 uur. Er is geen voorkennis vereist. Tijdens de cursus werkt u met een oefenhoofd met halflang echt haar De cursus is een ideale basis voor de cursus opsteken en vlechten en een essentieel onderdeel van het kappersvak .

Cursus opsteken en vlechten, modeleren lang haar
Eind februari start SELFLINE op diverse locaties in Nederland de cursus opsteken en vlechten. Voor o.a. bruidskapsels of moderne meidenkapsels is het leuk om het haar op te steken, te vlechten, te twisten en/of te knopen. Deze technieken leert u in de praktijkgerichte cursus opsteken en vlechten. Voor deze cursus is geen voorkennis vereist. De cursus is vijf avonden van 2 ½ uur, van 19.30 uur tot 22.00 uur. De cursus start eind februari.

Professioneel kappersmateriaal
Ook voor het haarknippen en –snijden geldt dat goed gereedschap het halve werk is. Particulieren en kappers kunnen professionele kappersartikelen, vloeistoffen en chemicaliën bestellen.


Deze advertentie is geplaatst op 06-06-2020 en inmiddels 231 maal bekeken.

Tweet deze dienst om meer reacties te krijgen:» advertorial «

Goedkope Tandarts Boedapest Hongarije? Bespaar tot wel 70% op uw tandartsbehandeling
Bijvoorbeeld tandkronen in Nederland gemiddeld 500 tot 700 euro. In Boedapest 200 euro! Of een All-on-4 vast gebit op implantaten in Nederland en België genmiddeld 14.000 euro per kaak. In Boedapest 5.200 euro!

» Vraag hier Informatie of Offerte aan!