Grootste (ruil)dienstensite van Nederland
« Terug naar overzicht   | 

Ayurvedisch massage - Uden


Locatie: Uden | Werkregio: Noord-Brabant | Prijs: €  0-10


Ayurvedisch massage - Uden - Noord-BrabantIk ben geen professioneel masseur maar ik bied Ayurvedisch massage aan voor vrouwen die een boost in energie willen ervaren.
Ik bied een warm, comfortable veilig omgeving en partners zijn natuurlijk welkom om erbij te zijn. Ik heb een cursus gedaan en heb best veel ervaring met het geven van massages. Zonder vals bescheidenheid geloof ik dat ik best goed kan masseren. Dat komt vast ook mede door het feit dat ik er zelf van geniet. In deze corona tijd is aanraking erg belangrijk en dat missen wij allemaal. Door aanraking met heerlijk wame olie maken we contact en wisselen we energie uit. Je laadt weer op en tegelijk ontspan. Wil jij ervaren hoe een heerlijk massage jou kan helpen om weer extra energie te krijgen neem dan contact met mij op.


Deze advertentie is geplaatst op 11-12-2021 en inmiddels 218 maal bekeken.

Tweet deze dienst om meer reacties te krijgen:» advertorial «

Goedkope Tandarts Boedapest Hongarije? Bespaar tot wel 70% op uw tandartsbehandeling
Bijvoorbeeld tandkronen in Nederland gemiddeld 500 tot 700 euro. In Boedapest 200 euro! Of een All-on-4 vast gebit op implantaten in Nederland en België genmiddeld 14.000 euro per kaak. In Boedapest 5.200 euro!

» Vraag hier Informatie of Offerte aan!