Grootste (ruil)dienstensite van Nederland
« Terug naar overzicht   | 

Wij zoeken enthousiaste mysteryshoppers! - Heerlen


Locatie: Heerlen | Werkregio: Limburg | Prijs: €  0-10


Wij zoeken enthousiaste mysteryshoppers! - Heerlen - LimburgWil jij ook altijd goed geholpen worden als klant en vind je het leuk om de service van organisaties en hun medewerkers te verbeteren? Dan hebben wij iets leuk voor jou!

Wie zijn wij?

Happy to meet you! Bij Multi-Value zijn we gepassioneerd in het begeleiden van organisaties bij het verbeteren van klantbelevingen. Het motiveren van mensen om actie te nemen, kan alleen tot stand komen door de geest en het hart positief te beïnvloeden.
Onze klanten zijn onder andere; supermarkten, automerken, kledingwinkels, banken, restaurant, hotels, overige retailers en (overheids-)instellingen. Door jouw ervaringen anoniem te delen, help je ons om hen op strategisch niveau te adviseren. Zo geven we medewerk(st)ers en managers steeds de kans om zichzelf te verbeteren en jou als consument beter van dienst te kunnen zijn!

Wie ben jij?

Een goede mystery shopper is kritisch, klantgericht, objectief, heeft goede communicatieve vaardigheden en haalt motivatie uit het observeren van organisaties en hun medewerkers.

Wat is jouw taak?

• Het uitvoeren van een klantbelevingsonderzoek.
• Het verzorgen van correcte rapportage vanuit onze
mystery shopping software (online)

Wat bieden we jou?

Als mystery shopper heb je een flexibele functie op oproepbasis. Afhankelijk van de ruimte in jouw agenda en ons aanbod, zal je worden ingezet. Het hele jaar hebben we verschillende klantbelevingsbezoeken in diverse branches in Nederland en België. Je geeft dan eenvoudig zelf aan in welke bezoeken je zou willen en kunnen doen. Uiteraard krijg je voor het uitvoeren van je bezoek en het eventueel doen van een verplichte aankoop, een vergoeding van ons. De vergoeding is afhankelijk van het type opdracht.

Enthousiast of nieuwsgierig? Stuur ons een bericht, dan helpen wij jou graag verder!


Deze advertentie is geplaatst op 07-01-2022 en inmiddels 41 maal bekeken.

Tweet deze dienst om meer reacties te krijgen:» advertorial «

Goedkope Tandarts Boedapest Hongarije? Bespaar tot wel 70% op uw tandartsbehandeling
Bijvoorbeeld tandkronen in Nederland gemiddeld 500 tot 700 euro. In Boedapest 200 euro! Of een All-on-4 vast gebit op implantaten in Nederland en België genmiddeld 14.000 euro per kaak. In Boedapest 5.200 euro!

» Vraag hier Informatie of Offerte aan!