Grootste (ruil)dienstensite van Nederland
« Terug naar overzicht   | 

Wij zoeken enthousiaste consumenten die graag shoppen! - Oostburg


Locatie: Oostburg | Werkregio: Zeeland | Prijs: €  0-10


Wij zoeken enthousiaste consumenten die graag shoppen! - Oostburg - ZeelandHoud jij van winkelen? Dan hebben wij iets voor jou!

Wie zijn wij?
Onze afdeling operations verzorgt onderzoeken voor onder andere grote internationale bedrijven. Mystery shopping is de meest voorkomende onderzoeksmethode die we aanbieden aan onze klanten. Het is een observatietechniek waarbij, door middel van onaangekondigde bezoeken, een vestiging op diverse vooraf vastgestelde onderdelen wordt geobserveerd en ‘vastgelegd’.
Onze klanten zijn onder andere; supermarkten, automerken, kledingwinkels, banken, restaurant, hotels, overige retailers en (overheids-)instellingen. Door jouw ervaringen anoniem te delen, help je ons om hen op strategisch niveau te adviseren. Zo geven we medewerk(st)ers en managers steeds de kans om zichzelf te verbeteren en jou als consument beter van dienst te kunnen zijn!
Denk aan onderdelen als: de uitstraling van de vestiging, de dienstverlening en klantgerichtheid van de medewerkers en de wijze waarop het product of dienst wordt aangeprezen en verkocht.

Wat is jouw taak?
• Het uitvoeren van een klantbelevingsonderzoek
• Het verzorgen van correcte rapportage vanuit onze
mystery shopping software (online)

Wat bieden we jou?
Het hele jaar hebben we verschillende klantbelevingsbezoeken in diverse branches in Nederland en België. Wanneer je ingeschreven staat in onze database, heb je toegang tot al onze lopende onderzoeken, waaraan je deel zou kunnen nemen. Je geeft dan eenvoudig zelf aan in welke bezoeken je zou willen en kunnen doen. Uiteraard krijg je voor het uitvoeren van je bezoek en het eventueel doen van een verplichte aankoop, een financiële compensatie van ons.

Enthousiast of nieuwsgierig? Stuur ons een bericht, dan helpen wij jou graag verder!


Deze advertentie is geplaatst op 07-01-2022 en inmiddels 34 maal bekeken.

Tweet deze dienst om meer reacties te krijgen:» advertorial «

Goedkope Tandarts Boedapest Hongarije? Bespaar tot wel 70% op uw tandartsbehandeling
Bijvoorbeeld tandkronen in Nederland gemiddeld 500 tot 700 euro. In Boedapest 200 euro! Of een All-on-4 vast gebit op implantaten in Nederland en België genmiddeld 14.000 euro per kaak. In Boedapest 5.200 euro!

» Vraag hier Informatie of Offerte aan!