Grootste (ruil)dienstensite van Nederland
« Terug naar overzicht   | 

Word jij onze nieuwe mystery shopper? - Heerenveen


Locatie: Heerenveen | Werkregio: Friesland | Prijs: €  0-10


Word jij onze nieuwe mystery shopper? - Heerenveen - FrieslandVind jij een goede service als klant ook belangrijk en vind jij het leuk om dit te verbeteren/beoordelen? Dan hebben wij iets voor jou!

Wie zijn wij?
Happy to meet you! Wij van Multi-Value houden ons bezig met klantbeleving. Onze visie is dan ook ‘’gepassioneerd in het begeleiden van organisaties bij het verbeteren van klantbelevingen’’. Dit doen we door middel van mystery shopping. Wij zetten mystery shoppers in om de service/klantvriendelijkheid van onze klanten te boordelen. Onze klanten zijn onder andere; supermarkten, automerken, kledingwinkels, banken, restaurant, hotels, overige retailers en (overheids-)instellingen. Door jouw ervaringen anoniem te delen, help je ons om hen op strategisch niveau te adviseren. Zo geven we medewerk(st)ers en managers steeds de kans om zichzelf te verbeteren en jou als consument beter van dienst te kunnen zijn!

Wie ben jij?
Als mystery shopper ben je flexibel beschikbaar, heb je goede communicatieve vaardigheden, je kunt goed observeren, je bent klantgericht en kritisch.

Wat zijn jouw taken?
• Het uitvoeren van een klantbelevingsonderzoek
• Het verzorgen van correcte rapportage vanuit onze
mystery shopping software (online)

Wat bieden wij jou?
Wie bieden het hele jaar door klantbelevingsbezoeken aan in diverse branches in Nederland en België. Als mystery shopper ben je dus flexibel beschikbaar. Afhankelijk van de ruimte in jouw agenda en ons aanbod, zal je worden ingezet. Je kunt jezelf op een eenvoudige manier aanmelden bij de bezoeken waar je interesse in hebt. Uiteraard krijg je voor het uitvoeren van je bezoek en het eventueel doen van een verplichte aankoop, een vergoeding van ons. De vergoeding is afhankelijk van het type opdracht.

Enthousiast of nieuwsgierig? Stuur ons een berichtje, dan helpen wij jou graag verder!


Deze advertentie is geplaatst op 13-01-2022 en inmiddels 23 maal bekeken.

Tweet deze dienst om meer reacties te krijgen:» advertorial «

Goedkope Tandarts Boedapest Hongarije? Bespaar tot wel 70% op uw tandartsbehandeling
Bijvoorbeeld tandkronen in Nederland gemiddeld 500 tot 700 euro. In Boedapest 200 euro! Of een All-on-4 vast gebit op implantaten in Nederland en België genmiddeld 14.000 euro per kaak. In Boedapest 5.200 euro!

» Vraag hier Informatie of Offerte aan!