Grootste (ruil)dienstensite van Nederland
« Terug naar overzicht   | 

Neuscorrectie turkije - Neuscorrectie turkije


Locatie: Neuscorrectie turkije | Werkregio: Utrecht | Prijs: €  (n.o.t.k.)


Neuscorrectie turkije - Neuscorrectie turkije - UtrechtEen neus correctie ook wel Rhinoplasty genoemd is één van de meest uitgevoerde operaties in de Esteworld Kliniek. Met een neuscorrectie kan de chirurg de neusbrug, neustip en neusvleugels aanpassen, zo corrigeer je de vorm, afmeting en de functionaliteit.

Een afwijking aan of in de neus kan aanleiding geven tot benauwdheidsklachten en het kan in sommige gevallen zelfs leiden tot een minderwaardigheidscomplex. Wij merken dat cliënten die een neuscorrectie willen ondergaan al vaak jaren lange ademhalingsproblemen of psychische klachten ervaren.

Bij Esteworld streven wij ernaar om een zo natuurlijk mogelijk resultaat te behalen en luisteren wij goed naar uw wensen. Op voorhand zullen wij u eerlijk aangeven of uw wensen realistisch zijn. Gekeken wordt naar de huidige situatie, huidkwaliteit en eventuele eerdere correcties. De neuscorrecties worden bij Esteworld uitsluitend uitgevoerd door een chirurg die gespecialiseerd is in neus- en gelaatscorrecties.

Voor meer informatie: https://www.plastischechirurgie-turkije.nl/neuscorrectie-turkije


Deze advertentie is geplaatst op 15-01-2022 en inmiddels 19 maal bekeken.

Tweet deze dienst om meer reacties te krijgen:» advertorial «

Goedkope Tandarts Boedapest Hongarije? Bespaar tot wel 70% op uw tandartsbehandeling
Bijvoorbeeld tandkronen in Nederland gemiddeld 500 tot 700 euro. In Boedapest 200 euro! Of een All-on-4 vast gebit op implantaten in Nederland en België genmiddeld 14.000 euro per kaak. In Boedapest 5.200 euro!

» Vraag hier Informatie of Offerte aan!