Grootste (ruil)dienstensite van Nederland
« Terug naar overzicht   | 

Scherpe tarieven en hoogste kwaliteit!!! - Amsterdam


Locatie: Amsterdam | Werkregio: Noord-Holland | Prijs: €  (n.o.t.k.)


Scherpe tarieven en hoogste kwaliteit!!! - Amsterdam - Noord-HollandDe filosofie van Steen op Steen C.V. is het efficiŽnt verdelen van taken om tot een optimaal resultaat te komen, binnen de met u afgesproken termijn. Wij werken alleen samen met partners die voor prestatie gaan. Elk onderdeel van het bouwproces geven wij evenveel vakkundige aandacht, zodat wij uw kwalitatieve verwachtingen zullen overtreffen.

Steen op Steen CV staat voor:
Betrouwbaarheid

Kwaliteit

Snelle service

Flexibiliteit

PrecisieHet volume van de bouw groeit jaarlijks. Wij houden alle ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en spelen daar op in. Zo breiden wij nog steeds uit, zodat alle onderdelen van uw bouwproject bij ons in goede handen is. Van volledige bouw tot renovatie en van interieurbouw tot installatiewerken kunt u op ons rekenen.

Klussen en werkzaamheden:

Bouwen / Verbouwen

Electriciens

Installatiewerken

Stucadoors

Alle schilderwerken

Timmerwerken

Badkamers / WC specialisten

Alle sorten van vloerbedekkingen (hard en soft)

Keukens plaatsen / apparatuur aansluiten

Sloop- en opruimingswerkzaamheden

Diamantbetonboren

Interieur


Onze mensen staan bekend om hun zorgvuldige en proffesionele manier van werken. Alleen al vandaag werken wij aan meer dan 50 bouwprojecten, waaronder winkelcentra, kantoren en opslaghuizen.

Ons werkgebied richt zicht voornamelijk op de provincies Noord-Holland, Utrecht, Zuid-Holland, Brabant, Zeeland en Gelderland.

Graag stellen wij voor u een vrijblijvende offerte op, zodat u precies weet waar u aan toe bent.


Deze advertentie is geplaatst op 22-05-2009 en inmiddels 505 maal bekeken.


Trefwoorden: Betrouwbaarheid ,kwaliteit,snelle service ,flexibiliteit ,precisie ,goedkoop,ervaring,bouw,stucadoors,alle schilderwerken, timmerwerken ,badkamers / wc specialisten ,sloop- en opruimingswerkzaamheden ,diamantbetonboren ,interieur

Tweet deze dienst om meer reacties te krijgen:» advertorial «

Goedkope Tandarts Boedapest Hongarije? Bespaar tot wel 70% op uw tandartsbehandeling
Bijvoorbeeld tandkronen in Nederland gemiddeld 500 tot 700 euro. In Boedapest 200 euro! Of een All-on-4 vast gebit op implantaten in Nederland en BelgiŽ genmiddeld 14.000 euro per kaak. In Boedapest 5.200 euro!

» Vraag hier Informatie of Offerte aan!